Lär känna BuRFs styrelse – Ditte

Nästa ut att presenteras är Ditte

Detta år är Dittes första år i BuRF:s styrelse. Hon är vald på ett år, som suppleant*.

Ditte har varit medlem i föreningen och ridit här i fyra år. Men hon har ridit på ridskola i hela sitt liv, många år flera gånger i veckan. Det bästa med BuRF är den familjära stämningen och att man alltid blir glad av att komma till stallet.

Förra året tog Ditte, tillsammans med två andra, över ridskolehästen Brooke och gav henne en fin sista tid som pensionerad ridskolehäst. I somras köpte Ditte sin älskade Nemo av föreningen. Han går fortfarande i verksamheten några dagar i veckan, och övrig tid tar Ditte hand om honom. Så ni ser henne ofta i stallet.

Ditte tycker att det är roligt att sitta i BuRF:s styrelse, att kunna påverka och utveckla verksamheten med bl.a. olika evenemang och andra kuligheter. Vill du hjälpa till med något eller har någon rolig idé, tveka inte att höra av dig!

Till vardags jobbar Ditte som lågstadielärare och hon brinner för att arbeta med barn och hitta på roliga aktiviteter och evenemang.


Håll utkik, inom kort får ni träffa nästa styrelsemedlem. 

// Valberedningen 
Heidi Johannesson, Åsa Eliasson och Kristina Holmström  

* Enligt föreningens stadgar ska BuRF ha 2 suppleanter. Suppleanterna ersätter ordinarie ledamot som inte kan vara med på styrelsemöte och har då rösträtt i styrelsebeslut. Suppleanter väljs på ett år i taget.