Boxplats

På BuRF finns det 8 boxplatser till uthyrning.

Boxhyran från 2024-01-01 (beslut 2023-10-24)
4 400 kr/månad för häst
4 200 kr/månad för ponny

I hyran ingår foder, fodringar samt ut- och insläpp alla dagar. Täckesbyte samt täckestvätt varannan månad. Vissa åtagande på helger kan förekomma.

Stallet är byggt 2010, ljust och luftigt med ett modernt ventilationssystem och brandlarm. Spolplats finns, både inom- och utomhus.
Boxarna är ca 3×4 meter och har gallerförsedda, öppningsbara fönster. Alla boxar är inredda med vattenkopp, utfällbar krubba, höhäck och på dörren finns täckeshängare.

Som hyresgäst har du tillgång till låst och larmad sadelkammare. För en nyckel till stall, samt larmbricka till sadelkammare, deponerar du 150 kronor. För varje extra nyckel, utöver den första, deponerar du 500 kronor.

Du har också tillgång till ridhus med träningsmaterial och upplyst uteridbana, som när den är helt färdigställd kommer att ha automatisk bevattning. Vi har också en park med terränghinder i varierande höjd. Det finns en ridslinga runt vår hagmark samt en längre naturstig anlagd av kommunen. Inte så långt från anläggningen finns beträdor att rida på.

För att få ha din häst inackorderad hos oss, krävs medlemskap i föreningen. På sidan avgifter hittar du aktuella medlemsavgifter. 

För intresseanmälan eller frågor, vänligen kontakta