Lär känna BuRFs styrelse – Sonia

Nästa ut att presenteras är Sonia.

Sonia har suttit i BuRF:s styrelse i 6 år, mesta tiden som ordinarie ledamot och som sekreterare* i styrelsen. Sonia är vald till 2025.

Sonia har varit medlem i föreningen i ca 10 år och började här då hennes mamma och syster red här och hon ville återuppta ridningen efter utlandsvistelse (hon har ridit på olika ponnyridskolor sen 6-års ålder).

Det bästa med BuRF är det goda klimatet och att det alltid är trevligt att komma till stallet. Hon engagerade sig i styrelsen när det var stort behov av nya styrelsemedlemmar och hon ville vara med och bidra. Det har varit tuffa år för föreningen som drabbades hårt av pandemin och kvarkautbrottet, men går nu förhoppningsvis mot ljusare tider med nytt ridhus så småningom. Styrelseengagemanget tycker Sonia är roligt och kan på ett sätt jämföras med att driva ett företag som ger värdefull erfarenhet.

För närvarande rider inte Sonia då hon väntar sitt andra barn. Hon har inte någon favorithäst bland de nuvarande, men favorithästen genom tiderna har varit Topless.

Till vardags jobbar Sonia inom kommunal förvaltning som nämndsekreterare och EU-samordnare.


Håll utkik, inom kort får ni träffa nästa styrelsemedlem. 

// Valberedningen 
Heidi Johannesson, Åsa Eliasson och Kristina Holmström  

*Styrelsen utser en person i styrelsen som har rollen som sekreterare. Det innebär bl.a. att föra protokoll vid styrelsemötena, så att styrelsens beslut blir nedtecknade.