Lär känna BuRFs styrelse – Johanna

Denna gång är det dags att presentera vår ordförande Johanna Tegnesjö-Creighton.

Johanna har suttit i BuRF:s styrelse sedan 2018. Detta år är det första året som ordförande*

Johanna har varit medlem i föreningen sedan 2017 då hon flyttade in med sin häst Esther. Esther vet ni säkert vem det är, då det är hon som är mamma till det vackra fölet Sigrid som föddes på BuRF i våras och bodde här fram till i höstas. Visste ni förresten att Sigrid är tredje generationen som Johanna har, då hon också hade Esthers mamma.

Föreningen fick snabbt en plats i Johannas hjärta och hon tycker att det finns en viss ”BuRF-känsla”. Här hälsar alla på varandra och hjälps åt. På BuRF är alla åldrar representerade och alla är lika viktiga!

Johanna engagerade sig i föreningen då hon ville hjälpa till att driva ridskolan framåt, till en bättre ekonomi och framtid. Med de senaste årens prövningar har det varit ett ständigt intensivt arbete och utöver ekonomi, verksamhetsutveckling så läggs stort fokus på att få till ett nytt ridhus.

För tillfället syns Johanna inte så mycket i stallet eftersom Esther och Sigrid har flyttat till annat stall, men Johanna försöker komma förbi ett par dagar i veckan för att säga hej och att ta en fika.

Till vardags jobbar Johanna på bank.


Håll utkik, inom kort får ni träffa nästa styrelsemedlem. 

// Valberedningen 
Heidi Johannesson, Åsa Eliasson och Kristina Holmström  

* Ordförande väljs av medlemmarna på föreningens årsmötet. Ordförande väljs på två år.