Hur gör du till hösten?

schemaläggning
Under fredagen skickade vi ut ett mail till alla våra ridande medlemmar där vi önskar återkoppling på hur ni vill göra inför hösten.

Ditt svar hjälper oss inför planeringen av hösten. Under sommaren är de flesta av oss lediga och ibland även bortresta så det underlättar mycket för alla ideella krafter att vi får en lägesbild inför hösten, så tidigt som möjligt.

Senast söndagen den 2 juni behöver vi ha ditt svar, men om du redan har bestämt dig så svara gärna tidigare. Ju snabbare vi får koll på hur resp. ridgrupp ser ut desto fortare kan vi påbörja arbetet med att fylla upp med elever på kö eller genomföra nödvändiga förändringar så att vi kan starta hösten på bästa möjliga sätt. Har du önskemål om att rida ytterligare en dag i veckan eller byta tid/dag, mailar du till men vi vill att du lämnar ditt svar via nedanstående länk för nuvarande riddag/ar oavsett.

Vi har indikationer på att några mailleverantörer tolkar mailet som spam och hos några enstaka mottagare har vi även fått besked på att inkorgen är full. För att inte missa viktig information är det därför viktigt att ni kollar er mail ofta samt lämnar lite plats för Burf. 😀 För att minimera risken att våra mail sorteras som spam så lägg gärna till @burf.nu som betrodd avsändardomän bland dina inställningar.

FONDEN

Du har väl inte missat att Burlövs Ryttarförening är anslutna till FONDEN? Detta är en möjlighet för barn upp till 18 år att få en del av ridavgiften reducerad. Klicka här för att läsa mer.

Hälsningar
Styrelsen mfl.