Detta är vår nya hemsida, välkommen hem till oss!

flyttlådor

Ja, vi har faktiskt flyttat och vi hoppas att ni kommer att trivas. Det mesta är sig likt på vår nya hemsida, men mycket har förändrats under ytan.

IdrottOnline har sedan 2007 varit basen för vår hemsida. Från den 1 januari 2023 så försvinner Riksidrottsförbundets erbjudande om gratis hemsida till sina medlemsföreningar och därför behövde vi flytta.

Valet av plattform har efter utvärdering landat i ett CMS-verktyg från WordPress som är kraftfullt, framtidssäkert och kostnadseffektivt.

Vårt fokus har varit att bli mera digitala för att möta dagens behov. Som inloggad användare kommer ni dessutom kunna kommentera nyheter och inlägg och kommer vara ett krav för att kunna anmäla er till aktiviteter och tävlingar eller lägga upp annonser.

Hemsidan är nu också betydligt enklare att integrera mot Facebook, Instagram och andra social medier.

Precis som vid en flytt i vanliga livet så tar det ett tag innan allting är på plats och ibland händer det till och med att saker försvinner. Men hela den gamla hemsidan är speglad och ligger nersparad så inget skall ha gått förlorat.

Vi hoppas att vi så småningom skall kunna publicera en ögonblicksbild av den gamla hemsidan, så som den såg ut dagarna innan flytten.

Om ni saknar något eller ser att något inte är som det borde får ni gärna meddela detta till så tittar vi på det och ser om det går att lösa. En del funktioner kanske inte fungerar som förväntat i början och behöver då justeras och anpassas.

Ett antal sidor kommer inledningsvis att vara under uppbyggnad men vi hoppas att ni har överseende med detta.

Än en gång, välkommen hem!

Lämna ett svar