Lär känna BuRFs styrelse – Nina

Nästa ut att presenteras är Nina Fossto

Nina har suttit i BuRF:s styrelse i sex år och är en av styrelsens 7 ordinarie ledamöter. 

Nina har varit medlem i föreningen och ridit här i snart sju år. Hon började rida på ridskola när hon var sju år och höll fast vid ridningen från och till i många år. Efter ett ca 20 år långt uppehåll kom hon tillbaka i sadeln och började rida på BuRF för snart sju år sedan. Snabbt engagerade hon sig i tävlingskommittén och efter ett år blev hon invald i föreningens styrelse. Nina är också med i föreningens krisgrupp. 

Nina anser att BuRF är en fantastisk ridklubb med stort engagemang från medlemmarna. “Vi är som en stor familj som man inte vill vara utan.”  Nina vill särskilt lyfta fram föreningens fantastiska Ungdomssektion – US som är det bästa med BuRF. De är föreningens framtid. Deras engagemang och kunskap betyder jättemycket för föreningen och är en trygghet för BuRF:s positiva utveckling.  

Nina rider lektion varje onsdag men dyker upp i stallet lite då och då för att det är mysigt och att träffas och gosa med några hästar. “Det är bästa avkopplingen i världen.” Wekta har varit en favorithäst i många år och Hazel är en lite nyare favorit.  

Till vardags driver Nina tillsammans med hennes man ett eget företag inom reklam/marknadsföring genom profilkläder samt driver en sportanläggning.  


Håll utkik, inom kort får ni träffa nästa styrelsemedlem. 

// Valberedningen 
Heidi Johannesson, Åsa Eliasson och Kristina Holmström  

* Enligt föreningens stadgar ska BuRF ha en ordförande och 7-10 ordinarie ledamöter. Detta verksamhetsår har BuRF 7 ordinarie ledamöter + ordförande.