Igångsättningsläger

Söndagen den 11 augusti kommer hästarna hem från betet och ridskolan startar igen måndagen den 19 augusti

Innan ridskolan börjar behöver hästarna mycket omvårdnad, nya skor och ridas igång.

Du får gärna önska häst du vill sköta om men om många önskar samma blir du kanske tilldelad någon annan. Ni får svar tisdag 6/8.

Ponny- och storhästläger (12-16:e augusti)

Under igångsättningslägret får du rida varje dag, sköta om hästen, putsa utrustning och göra vardagliga sysslor i stallet.

Ridningen är inte instruktörsledd och ni kommer att rida på olika tider. Personal finns i stallet hela dagarna och är behjälplig för dig och berättar för dig vad som ska göras med hästen varje dag.

Eftersom hästarna varit på bete är det lugn ridning några dagar med endast skritt och mys och i slutet av veckan lite mer ridning, allt för att hästarna ska komma igång på bästa sätt. Tag med egen fika.

Vi förbehåller oss rätten att avgöra om deltagandet är lämpligt eller ej. 

Måndag – fredag: 09:00 – 13:00
Pris: 600 kr för alla dagar alt. 150 kr / dag vid enstaka dagar.

Uteritt (17-18:e augusti)

Vill du vara med och sätta igång hästarna efter betet? Vi rider ut en lugn och mysig runda i skritt och trav. Det blir en trevlig mjukstart för både hästar och ryttare. Inte för nybörjare. Du måste kunna kontrollera hästen i alla gångarter.

Lördag och söndag med samling klockan 15:00
Pris: 250 kr för båda dagar alt. 150 kr / dag vid enstaka dagar.

Vi förbehåller oss rätten att avgöra om deltagandet är lämpligt eller ej.
    Anmälan till igångsättningsläger    Rider du egen häst skriv Privat och hästens namn    Vi samlar in dina personuppgifter för att kunna fullfölja din anmälan. De personuppgifter vi samlar in framkommer av formuläret ovan. Läs mer om hur Burlövs Ryttarförening samlar in, lagrar och gallrar personuppgifter i vår integritetspolicy som finns att läsa här GDPR

    Om du upplever problem med att skicka in formuläret kan du prova med en annan webbläsare. Om felen kvarstår så kontakta och meddela tidpunkten och eventuellt felmeddelande. Tack på förhand!