Betessläpp i Dalby hage och picknick.

Fredagen den 5 juli är det äntligen dags för hästarna att åka på ett välförtjänt sommarbete i Dalby hage.

OBS! För att ge hästarna lugn och ro i samband med lastningen på Burf så ses vi detta år på plats i Dalby hage. Första vändan med transporten beräknas vara framme ca 17:00 i Dalby. Personal tillsammans med ansvariga för lastning och transport kommer att bära gula västar och det är viktigt att ni lyssnar på deras instruktioner.

Viktigt!

  • Du som inte har fyllt 13 år måste bära hjälm vid hantering av hästarna samt inne i Dalby hage
  • Är du 13 år eller äldre vill vi att du bär hjälm så länge du hanterar hästarna.
  • Tänk på att ha ordentliga skor och handskar om du vill hjälpa till att leda hästarna till hagen.
  • Barn och ungdomar som hanterar våra hästar måste vara medlemmar i klubben

Stigs Kitchen

Stigs Kitchen serverar Kycklingspasta (alt. vegetariskt) och jordgubbar med glass till efterrätt att avnjutas i Dalby hage när de sista hästarna anländer runt 19-tiden.

Kostnaden för mat och efterrätt är 100 kr / person. Maila till senast onsdag 3 juli och meddela hur många personer ni blir och om ni önskar kött eller vegetariskt. Swisha betalningen till nr 123 440 8209 och märk “Dalby hage + namn”.

Parkering och transport

Det är svårt med parkering vid hagen så ni som kör, försök fylla era bilar med folk. Det är upp till var och en att försäkra sig om plats i någons bil!

VISA I GOOGLE MAPS – vägbeskrivning utgår från Burf till Dalby hage men stanna ute på parkeringen så vi undviker spring inne på stallbacken för hästarnas skull.

Välkomna på en härlig kväll i Dalby hage! Prognosen, om än lite tidigt, spår halvklart väder och en temperatur på runt 20 grader.