Har du redan bestämt dig?

schemaläggning
För lite mer än en vecka sedan ställde vi frågan om hur du tänker inför hösten. Ni är många som har svarat och majoriteten vill fortsätta vilket vi tycker är jättekul.

Men, vi väntar fortfarande på svar från lite mer än en tredjedel av våra ryttare. Ni har fram till den 4 juni att svara, men om ni redan har bestämt er så lämna gärna ert besked redan idag genom att klicka här.

Välj det antal tillfällen ni rider på idag, fyll i dag och tid.

Har ni önskemål om att rida ytterligare en dag i veckan eller byta tid/dag, mailar du till men lämna ändå ditt besked ovan så att ni inte förlorar er plats till hösten.

Anmälningsavgift

Nytt inför höstterminen är att vi skickar ut en anmälningsavgift om du har för avsikt att fortsätta rida till hösten som dras av från den kommande terminsfakturan. Inbetald anmälningsavgift återbetalas endast mot uppvisande av läkarintyg.

Vid obetald anmälningsavgift är du inte längre garanterad plats i någon grupp inför hösten. Vi bjuder in elever som står på kö till lediga platser.

3 perioder blir 2 terminer

En annan förändring inför höstterminen är att vi slopar våra 3 ridperioder / år till att vi endast har en höst- resp. vårtermin, precis som i den vanliga skolan. Detta innebär att en termin innehåller fler lektioner än de gamla perioderna, men det är totalt lika många tillfällen under ett ridskoleår.

Som ridande medlem förbinder du dig att rida en hel termin men för att inte ridavgiften skall bli alltför hög på en gång delas denna upp på två fakturor/termin. Båda fakturorna har vi för avsikt att skicka ut samtidigt, men med olika förfallodatum. Vänligen respektera våra förfallodatum.

Vill du redan nu få en uppfattning om vad höstterminen/vårterminen kostar tar du ditt lektionspris gånger det antalet tillfällen du hittar i tabellen nedan.

FONDEN

Du har väl inte missat att Burlövs Ryttarförening numera är ansluten till FONDEN? Detta är en möjlighet för dig med svag ekonomi att få en del av ridavgiften reducerad. Klicka här för att läsa mer.

Hälsningar
Styrelsen mfl.

Höstterminen 2023
(2023-08-21 — 2023-12-22)
Mån-Tors18 tillfällen
Lör-Sön17 tillfällen
Vårterminen 2024
(2024-01-07 — 2024-06-16)
Mån-Tis22 tillfällen
Ons-Tors21 tillfällen
Lör-Sön23 tillfällen