Ridborgarmärket 2024

Här nedan beställer du ridborgarmärket efter genomförd märkestagning. Märket kostar 50 kr.

När du har beställt ditt märke får du ett mail till den adress du anger i formuläret nedan som bekräftar att vi tagit emot din beställning. I samma mail finns även instruktioner för betalning. Beställningen är bindande efter mottagen betalning.

När samtliga grupper genomfört märkestagningen, prel. tisdag v.14, så återkommer vi med information om när ditt märke finns för uthämtning i kiosken.

Om det uppstår problem med att skicka in beställningen så prova gärna med en annan webbläsare. Om felet kvarstår så kontakta

Har du inte fått något bekräftelsemail inom 10 minuter så vänligen gör om beställningen. Då har troligtvis mailadressen blivit fel. Du kan endast köpa ett märke/ryttare så det är ingen risk att du tvingas betala för flera märken.

    Beställ Ridborgarmärket 2024

    OBS! Födelsedata, namn och telefonnummer kommer att delas med Svenska Ridsportförbundet i samband med redovisning av märkestagarna.

    * Ryttaren skall vara godkänd av instruktören innan beställning.
    * Önskar du beställa flera märken för flera ryttare så fyller du i formuläret en gång / ryttare.

    Vi samlar in ovanstående uppgifter för att hantera din beställning av Ridborgarmärket. De personuppgifter vi samlar in framkommer av formuläret ovan. Läs mer om hur Burlövs Ryttarförening samlar in, lagrar och gallrar personuppgifter i vår integritetspolicy som finns att läsa här GDPR