Konto till hemsidan

Det krävs inget konto för att besöka sidan eller ta del av innehållet genom läsning. Men vill ni lämna kommentarer eller registrera ert deltagande i framtida aktiviteter kommer det vara ett krav. På samma sätt som vi har ett krav på att vara medlem i föreningen för att få deltaga i våra aktiviteter.

Skulle det vara så att ni har registrerat er men inte fått ett godkännande inom 48h så skicka ett mail till webmaster så kikar vi på vad som har blivit fel. Om ni efter godkänd registrering har problem att logga in, så meddela gärna detta så att vi kan kika på vad och varför det misslyckats. Vi behöver då veta vilket användarnamn ni försöker logga in med samt tidpunkten för försöket.

Filtret som skiljer dig från en bot är effektivt, men trots detta slinker det igenom saker för godkännande. Omvänt kan samma filter tolka din registrering som något som inte skall godkännas. Ibland ser det ut som ett riktigt namn bakom ansökan men oftast är det tydligt att det är skräp. Vi använder olika tekniker för att hantera detta och för varje dag blir detta effektivare i takt med att vi får fler besökare till hemsidan.