Dalby hage, sommarbete och picknick.

Fredagen den 7 juli är det äntligen dags för hästarna att få åka på sommarbete till Dalby hage. Transporten kommer första vändan cirka 17:00 och vi behöver som vanligt hjälp med att leda hästarna till hagen!

Vi samlas i stallet vid 16-tiden och hjälps åt med hästarna. Första vändan med ponnier lämnar så fort de är lastade i transporten. Därefter vänder transporten tillbaka till Burf och hämtar storhästarna vid ca 18 – 18.30.

Viktigt!

  • Den som inte har fyllt 13 år måste använda hjälm vid all hantering av våra hästar
  • Tänk på att ha ordentliga skor och handskar om du vill hjälpa till att leda hästar till hagen.
  • Barn och ungdomar som hanterar våra hästar måste vara medlemmar i klubben

Ridskolan rekommenderar att alla bär hjälm i samband med hantering av häst

Stigs Kitchen

För den som är intresserad så kommer “Stigs Kitchen” att servera Pasta med kyckling samt jordgubbar till efterrätt att avnjutas i Dalby hage när storhästarna anlänt, runt 19-tiden.

Priset är 100 kr / person. Maila till senast tisdag 4 juli och meddela hur många personer ni blir och Swisha samtidigt betalningen till nr 123 440 8209 och märk “Dalby hage + ditt namn”

Parkering och transport

Det är svårt med parkering vid hagen så ni som kör, försök fylla era bilar med folk. Det är upp till var och en att försäkra sig om plats i någons bil!

VISA I GOOGLE MAPS – vägbeskrivning från Burf till Dalby hage

Välkomna på en härlig eftermiddag och kväll i Dalby hage! Väderprognosen visar klart väder och en temperatur på mellan 18 och 22 grader.