Hoppa till sidans innehåll

Ridskolan


Fotograf: Emma JohannessonFrån måndag t o m söndag (ej fredag), hålls det lektioner för knatte, nybörjare och upp till avancerade grupper, i alla åldrar från fyllda 4 år och uppåt. Man rider dressyrlektion tre gånger, och var fjärde vecka är det hopplektion. Om man vill satsa extra på dressyr, finns det möjlighet till det i särskilda dressyrgrupper. Vi har även hoppspecial på storhäst.
För all ridning, utom ”prova-på-lektion”, gäller att man måste vara medlem i klubben.

Lektionerna på BuRF bygger på att man bokar upp en viss lektion, varje vecka, en hel betalperiod. Betalperioderna är tre stycken, fördelade över året.
Vi har 159 lektionsplatser för storhäst/vecka och 175 lektionsplatser för ponny/vecka. Ridlektionerna är på 45 minuter. Våra 3 knattegrupper är på 30 minuter. På lektion för storhäst är man max 8 elever, och på ponny max 7 elever.

Lektionerna genomförs i det stora ridhuset, som är 46x22m. Vi har även tillgång till uteridbana som är 70x55m med automatisk bevattning. Utöver detta har vi också vår park med naturhinder. Burlövs kommun har anlagt en lång naturstig i närområdet som vi kan använda för uteritter.

Under sommaren åker våra kära ponnyer och hästar på ett välbehövligt sommarbete. Men innan dess så anordnas ridläger, för både barn och vuxna, på anläggningen. Under sommarlovets första tre veckor har vi dagridläger för barn, där man både rider och får lära sig sköta om hästen. För de vuxna finns kvällsridläger, med inriktning mot både hopp och dressyr.

Uppdaterad: 06 SEP 2019 10:21 Skribent: Monica Mårtensson Foto: Emma Johannesson
Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

STÖD BuRF VIA

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

VÅRA SPONSORER

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

damstahl_logo.png

JT_Golv_logo.png

HÖRBY BRUK

Malmö djurskyddsförening

Nordsjö

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: administrator@burf.n...

Se all info