Valberedning

Valberedningen arbetar, inför varje årsmöte, med att samla in kandidater till styrelse- och revisorsposter.

Till valberedningen kan du alltid höra av dig om du själv skulle vilja sitta med i styrelsen, eller om du har förslag på nya styrelsemedlemmar. Medlemmarna i valberedningen kan ge dig svar på frågor du har runt styrelsearbetet. Arbetet blir som mest intensivt under tiden närmast årsmötet. Du kan, naturligtvis, ta kontakt med dem när som helst.

Medlemmarna i valberedningen väljs på årsmötet. Kontaktuppgifter finns här, men det går också bra att ställa frågor direkt till medlemmarna när du ser dem i stallet.

Celeste Oxenby
Celeste Oxenby

Emma Johannesson
Ledamot