Hoppa till sidans innehåll

Om hemsidan


BuRFs hemsida använder sig av webbpubliceringsverktyget EPiServer via IdrottOnline Klubb, en ny version av Klubben Online. Grundversionen som vi har nu är gratis för föreningar. Vill du veta mer om IdrottOnline Klubb så gå in på deras hemsida www.idrottonline.se

Alla kan bidra med text, bilder eller annat material till hemsidan. Kom gärna med idéer och uppslag till hemsidekommittén.
Hemsidekommittén består av: Monica Mårtensson, Sussi Malmström och Andréas Rosander. Andréas, som är vår webmaster, sköter uppdateringarna av hemsidan. 

Viktiga punkter!

Foto och texter är publicerade med upphovsmännens/kvinnornas godkännande. De får inte kopieras eller publiceras på annat ställe utan medgivande.
Om någon finns med på bild, eller nämns i text, och motsätter sig detta så tas publiceringen bort omgående. Vill du över huvud taget inte förekomma på hemsidan; meddela oss så noterar vi det.

 

All e-post rörande hemsidan skickas till: This is a mailto link

Uppdaterad: 23 MAR 2018 00:52
Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

STÖD BuRF VIA

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

VÅRA SPONSORER

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

damstahl_logo.png

JT_Golv_logo.png

HÖRBY BRUK

Malmö djurskyddsförening

Nordsjö

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: administrator@burf.n...

Se all info