Medlem och avgifter

Burlövs Ryttarförening är en ideell förening, vilket betyder att alla medlemmar är en del av klubben och äger den gemensamt. Du kan vara passiv medlem och på så sätt stötta klubben.

För att få lov att rida hos oss och utnyttja anläggningens alla delar måste du vara medlem.

Som medlem är du försäkrad i Folksam och medlem i Svenska Ridsportförbundet. De ger ut sin tidning "Häst & Ryttare" till alla medlemmar och den kommer till dig direkt hem i brevlådan.

Medlemsavgift betalas per kalenderår, oavsett när under året du blir medlem.

Medlemskap efter den 1 december gäller för innevarande och nästföljande kalenderår.

Medlemsavgifter
Junior 350:- (t o m det år du blir 18 år)
Senior 450:-
Familj  900:- (folkbokförda på samma adress)

Medlemskap - lektionsryttare

För den som önskar att börja rida i vår lektionsverksamhet gör Medlemsansökan efter att ni tilldelats plats.

Medlemskap - övriga ridande medlemmar

Fyll i Medlemsansökan. Önskar du använda vår anläggning krävs ridhuskort. Vi ser gärna att du även fyller i delen som gäller Hälsokort på medlemsansökan. Detta om det skulle hända dig något när du vistas på anläggningen.

Din ansökan behandlas digitalt och du får ett bekräftelsemail efter ifylld ansökan.

Det går inte att endast betala in avgiften, utan en ansökan måste även fyllas i.
Däremot går det bra att betala in medlemsavgiften på bankgiro 549-4455 och ange samma namn som på ansökan samt meddela att ansökan om medlemskap är inskickad. Vi måste kunna para ihop ansökan med rätt inbetalning. Tänk på att det tar ett par bankdagar för oss att se din inbetalning.

Om olyckan skulle vara framme så behöver du anmäla detta till Folksam

Uppdaterad: 22 MAR 2020 10:08
Ring oss!
0790-58 00 41