Hoppa till sidans innehåll

SmileySmiley i parken Juni 2014
Fullständigt namn: Starlet Star Boy
Född: 2001
Härstamning: Okänd
Ras: Irländsk ponny
Kön: Valack
Färg: Skimmel
Mankhöjd: 138 cm = kategori C

Kom till BuRF 14 april 2014.

Liten häst med stort namn. Passet kom inte med när vi köpte honom så i väntan på att vi skulle få reda på hans riktiga namn kallades han Smiley.

Smiley är vid det här laget en av våra mest rutinerade ridskoleponnys. Detta märks genom att han är expert på att mygla sig igenom en hel lektion om inte ryttaren sätter lite fart i honom från start. Får man väl fram honom ordentligt är han en trevlig häst att rida på som passar bra för både rutinerade och yngre ryttare. Smiley verkar ha inbyggda kameror i hovarna för när det släpas fram bommar har han, oavsett avstånd, alltid full koll på var han ska sätta fötterna. I boxen är han mycket snäll och trygg att pyssla med.

Smiley är lite lättskrämd ibland och prasslande jackor och föräldrar som ska komma fram till honom eller filma över sargkanten kan han tycka är jätteläskigt. Ibland störs han däremot inte alls, men det kan vara bra att klä av sig jackan innan man ska sitta upp och att både ryttare och föräldrar är lugna i sina rörelser, framför allt vid uppsittning. Är bara dessa läskigheter ur vägen är han som sagt en mycket rutinerad och omtyckt kompis på ridskolan - av såväl nybörjare som rutinerade.

Smiley på ridbanan 160707

Uppdaterad: 16 MAR 2018 21:09 Skribent: Emma Johannesson
Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

STÖD BuRF VIA

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

VÅRA SPONSORER

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

damstahl_logo.png

JT_Golv_logo.png

HÖRBY BRUK

Malmö djurskyddsförening

Nordsjö

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: administrator@burf.n...

Se all info