Hoppa till sidans innehåll

Brooke


Brooke i parken juni 2015
Fullständigt namn: Brookdale Star Attraction
Född: 2008
Härstamning: Okänd
Ras: Tinker
Kön: Sto
Färg: Svart
Mankhöjd: 155

Kom till BuRF 26 Februari 2015.

Denna svarta vackra tinker-dam kan beskrivas med många positiva ord, men det som sammanfattar henne bäst är: Snäll. Hon är snäll att borsta, snäll att sadla, snäll att rida inomhus, snäll att rida utomhus, snäll att sko, snäll att klippa, snäll att gå med, ja, helt enkelt supersnäll. Hon har gått rakt in i hjärtat på nästan varenda ryttare som suttit på henne, nybörjare som avancerad.

Hon är inte så rutinerad. De första gångerna i ridhuset var det lite svårt att galoppera och svänga samtidigt, men hon är lättlärd. Det tog inte många lektioner innan hon fick grepp om att både svänga och klara ut sidvärdsrörelserna. Brooke har en oerhört mjuk trav, nästan så det är jobbigt att rida lätt. I galoppen kan hon bli lite snabb och stressad. Hon vill gärna galoppera när alla andra galopperar, men med tydliga hjälper och en avkopplad ryttare lugnar hon snabbt ner sig igen.Hoppa gör hon gärna, och bra, men där kräver hon lite mer hjälp av sin ryttare eftersom rutinen saknas. Spö och sporrar är fullständigt onödigt att använda då Brooke är väldigt känslig och lyssnar på minsta lilla hjälp man ger henne (ibland även om det är en ryttare på andra sidan ridhuset som smackar).

Brooke ska ha martingal vid hoppning och uteritt.

Brooke i parken sommaren 2015

Uppdaterad: 16 MAR 2018 21:01 Skribent: Isabel Nedavaska
Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

STÖD BuRF VIA

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

VÅRA SPONSORER

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

damstahl_logo.png

JT_Golv_logo.png

HÖRBY BRUK

Malmö djurskyddsförening

Nordsjö

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: administrator@burf.n...

Se all info