Hoppa till sidans innehåll

Stallhjälp


Go & Gla helgarbetareStallet är öppet varje dag mellan 8-15, samt även på kvällen de vardagar det är lektioner (se lektionsschema). Under denna tid är man, som medlem, varmt välkommen att hjälpa till i stallet. Exempel på de vanligaste uppgifterna som görs varje dag är:

  • Mocka
  • Ta in och släppa ut hästarna till/från hagen
  • Borsta
  • Göra höpåsar
  • Fylla på halm och vatten
  • Fodra

Men i ett stall finns det alltid något att göra - det är bara fantasin som sätter gränser! Man får även jättegärna städa, smörja utrustning osv. Ni kan alltid fråga personalen som jobbar i stallet om dagarna vad som finns att göra, så ger de er uppgifter och delar med sig av sin kunskap. Vem det är som jobbar för tillfället kan man se på whiteboardtavlan mitt emot foderkammaren (direkt innanför stallets huvudingång).

Hjälp är alltid uppskattat av både personal och hästar då det inte alltid finns tid för personalen att göra det som hade behövts eller som man hade önskat. Genom att var med i stallet får du tillfälle att lära känna hästarna som de individer de är och hur du, på bästa sätt, kan få dem att må bra. Du kan se det som ett aktivt teoripass. Du får också större förståelse för hur verksamheten fungerar. Det hela bygger på frivillighet men vi hoppas verkligen att ni vill komma, ställa upp och vara med i den dagliga verksamheten. Det finns något att göra för alla men kom ihåg att man måste vara medlem för att få hålla på med hästarna och barn till och med 12 år måste bära hjälm vid all hantering av hästarna.

Är du minst 16 år och vill ta ditt engagemang i stallet till en ny nivå?
Börja jobba helger på BuRF!

Har du frågor eller vill ha mer information? Maila This is a mailto link

Välkomna!

Uppdaterad: 09 JAN 2018 08:28 Skribent: Emma Johannesson
Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

STÖD BuRF VIA

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

VÅRA SPONSORER

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

damstahl_logo.png

JT_Golv_logo.png

HÖRBY BRUK

Malmö djurskyddsförening

Nordsjö

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: administrator@burf.n...

Se all info