Hoppa till sidans innehåll

Påminnelse från Svenska Ridsportförbundet

12 MAJ 2022 00:08
Vi hoppas att du vill hjälpa Svenska Ridsportförbundet med att besvara några frågor som kan utveckla vår förening och hela ridsporten
  • Skapad: 12 MAJ 2022 00:08

Den 29 april skickade vi ett mail till alla er medlemmar gällande denna undersökning. Ridsportförbundet meddelar att de har fått in några svar, men önskar att ännu fler lägger ca 5 minuter på att genomföra undersökningen. Har du redan svarat kan du bortse från denna påminnelse.

Klicka här för att komma till undersökningen

Varför gör vi en undersökning?

Det är tack vare det du gör i din förening som ridsporten kan utvecklas. Kraften i utvecklingen beror på hur mycket du känner till om din förening och om möjligheterna att vara delaktig och påverka vad som händer i föreningen.

För att göra dessa möjligheter ännu bättre har Svenska Ridsportförbundet tagit hjälp av undersökningsföretaget Novus. I enkäten ställer vi några frågor om kommunikation och delaktighet i din förening och du får också möjlighet att ge dina tankar/reflektioner på medlemskapet i ridsporten. Tack vare dina medskick kan vi fortsätta att förbättra vårt gemensamma arbete för en starkare ridsport som ger oss gemenskap och glädje runt hästen.

 

Hur går det till?

Undersökningen tar cirka fem minuter att besvara. För att undersökningen ska ge en korrekt helhetsbild så är det viktigt att besvara samtliga frågor, även om det kan finnas frågor som du inte upplever är relevanta för dig.

  • Vi garanterar att ingen kommer att se att just du deltagit i undersökningen eller vad du svarat.
  • Det går bra att besvara enkäten via telefonens webbgränssnitt.
  • Du behöver inte besvara hela undersökningen på en och samma gång, om du går in på länken igen kommer du tillbaka till samma ställe som du slutade på.

Vad händer sedan?

Resultatet av enkäten ger input till vad vi i ridsporten behöver förstärka och/eller förändra för att öka det ideella engagemanget. Ett arbete som ger en starkare ridsport präglad av gemenskap och glädje där alla kan påverka.

 

Kontakt

Har ni frågor om undersökningen, hur vi kommer att arbeta vidare med resultatet eller något annat kopplat till detta, kan ni vända er till @Maria Thun (Ridsport)

Har du frågor om själva enkäten, vänligen skicka ett mejl till projektledare på Novus: This is a mailto link.

Stort tack på förhand för att ni ökar delaktighet och aktiverar kraften i ridsporten!

 

Vänliga hälsningar,

 

Mia Thun

Utvecklingssamordnare Ridklubb/Ridskola

Tel: 0220-456 02

Svenska Ridsportförbundet

Ridsportens Hus, 734 94 Strömsholm

Besöksadress: Herrskogsvägen 2, Strömsholm

Växel: 0220-456 00

Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

STÖD BuRF VIA

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

VÅRA SPONSORER

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

damstahl_logo.png

JT_Golv_logo.png

HÖRBY BRUK

Malmö djurskyddsförening

Nordsjö

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: administrator@burf.n...

Se all info