Hoppa till sidans innehåll

Fantastiskt!

30 APR 2022 12:40
Knappt en månad har gått sedan vi bad er medlemmar om ekonomisk stöttning i form av en insamling. Och vilken respons det har varit!
  • Skapad: 30 APR 2022 12:40

Vi satte som mål att försöka nå 150 000 kr och vi är nästan där. På knappt en månad har insamlingen resulterat i 139 525,50 kr och insamlingen kommer fortsatt hållas öppen om fler vill bidra.

Tack till alla er medlemmar som har bidragit!

Ett antal företag har under månaden sponsrat oss vilket har gett en ordentlig skjuts mot insamlingsmålet. Några har valt att vara anonyma och andra får en länk publicerad under "sponsorer". Våra sponsorer är sorterade i alfabetisk ordning och har inget med bidragets storlek att göra.

För någon vecka sedan fick vi även ett mail från Malmö Djurskyddsförening som skrev följande:

"Det har kommit till Malmö Djurskyddsförenings kännedom att Burlövs Ryttarförening drabbats av kvarka som påverkat verksamheten negativt. En del av vår förenings arbete riktar sig till barn- och ungdomar. Vi tycker det är viktigt att dessa grupper kommer i kontakt med djur och vet att djuren har en mycket positiv inverkan på unga människor. Vi tycker därför det är viktigt att den verksamhet som Burlövs Ryttarförening bedriver kan fortsätta. Vi vill med anledning av det ge ett bidrag på 50 000 kronor för att stödja er."

Klicka gärna in på deras hemsida och läs mer. Vi vet att deras arbete gör skillnad!

Så än en gång, stort tack till alla er som bidragit!

Med detta vill vi önska er alla en trevlig valborg.

Styrelsen

Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

STÖD BuRF VIA

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

VÅRA SPONSORER

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

damstahl_logo.png

JT_Golv_logo.png

HÖRBY BRUK

Malmö djurskyddsförening

Nordsjö

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: administrator@burf.n...

Se all info