Hoppa till sidans innehåll

Äntligen sommar!

28 JUN 2020 15:27
Det har varit en händelserik och annorlunda vår där stängningen av lilla ridhuset krävde en helt ny lektionsplanering och Covid-19 som orsakade inställda tävlingar.
  • Skapad: 28 JUN 2020 15:27

Men vi klarade det tillsammans.

Nu på fredag den 3 juli ca 17.00 åker första vändan med ponny på välförtjänt sommarbete till Dalby hage. För er som vill vara med är det samling på Burf vid 16-tiden. För den som vill hjälpa till att leda hästarna krävs ordentliga skor, handskar och är du under 13 år är hjälmen obligatorisk. Tänk på att det är dåligt med parkeringsplatser vid Dalby hage så samåk om möjligt. Ni ansvarar själv för transport till och från Dalby hage. Ta gärna med er egen picknick att avnjuta i gräset. Inga grillar! Andra omgången hästar hämtas och lastas så fort kvällsridlägret är slut och ankommer till Dalby hage runt 19-tiden.

På lördag den 4 juli får man väldigt gärna hjälpa till att tömma boxar, städa stallet och mocka hagar. Välkomna efter 10.00

Fakturering av Period 1 (höstens lektioner) kommer att ske de kommande dagarna och vi ber er respektera förfallodatum.

Övriga hålltider under sommaren:

  • 9 augusti: Hästarna kommer hem igen.
  • 10-16 augusti: Igångsättning
  • 17 augusti: Terminstart, vi välkomnar alla gamla som nya medlemmar till terminsstart vecka 34.

Nu när sommaren är här så är det inte bara hästarna som får en välbehövlig vila utan även personal och de ideela krafterna i föreningen tar också ledigt. Därför kan det var lite längre svartsider på mail som är det säkraste sättet att nå oss på.

Vi vill tacka medlemmar, TK, US, kiosk, övriga ideela krafter och inte minst personalen för vårterminen och önskar er alla en riktigt skön sommar.

// Styrelsen


Epost: Adressen Gömd
Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

 

 

Våra sponsorer

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Nordic Sugar - Länk öppnas i nytt fönster

Elgruppen i Lomma - Länk öppnas i nytt fönster

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: This is a mailto link

Se all info