Hoppa till sidans innehåll

Hubertusmässa 131027


Det här är fjärde året vi är med på Hubertusmässan. Ja vi är ju inte inne i själva Arlövs kyrka, men Titan och Mia gjorde ett tappert försök!

Solen sken över oss och guldiga löv singlade runt i luften, vid kyrkbacken. Alla uppförde sig exemplariskt. För Etna var det premiär och vi tror att hon gillade musiken. Hon hade öronen på skaft och såg väldigt fin ut. Eliza tog första bästa chans att ge sig på lilla Bess. Eliza är ett riktigt lite spöke, men så här i Halloween-tider är det kanske bara passande? Theres, som satt på henne, klarade ut det jättebra.

Det som inte är så kul är att bilisterna inte tycks förstå att man inte ska köra så nära som en halv-meter, och dessutom i 50 km/timmen. Hur man än försöker få dem att förstå att de ska sakta ned så begriper de inte ett smack. Många är jätteduktiga och håller ut och saktar ned, men de flesta är alldeles omöjliga. Nåja, vi kom både dit och hem och hästarna var nog glada när de blev utsläppta i solskenet.

 

Tillbaka

Uppdaterad: 17 SEP 2016 10:55 Skribent: Monica Mårtensson
Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

Våra sponsorer

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: administrator@burf.n...

Se all info