Hoppa till sidans innehåll

Stallinvigning 100912


Invigningskommittén - Viktoria, Maud och ChristinaSå var det äntligen dags!
Dagen för invigningen av nya stallet var här!

Dagen började 09.30 med att alla funktionärer samlades i klubbrummet för genomgång av dagen och en välbehövlig frukost. Som tack för sin medverkan fick alla en specialdesignad BuRF T-shirt. Sedan blev det febril aktivitet för att allt skulle vara klart till kl 11.00.

Christina var ansvarig för servering. Viktoria ansvarade för att alla ”maskiner” skulle funka. Det var ju en riktig familjedag och givet var popcorn, sockervadd och slush. En hoppborg för de minsta sattes upp i lilla ridhuset. Maud var ansvarig för att hästarna blev fina och kom i tid till evenemangen. Vi hade en stab av duktiga funktionärer till hjälp.

För att det skulle bli extra festligt stod ”The Griffin Pipes & Drums” och hälsade alla välkomna med säckpipemusik. Så började folk strömma till och det var dags för den officiella invigningen!  Hästarna stod fint uppställda på gården framför stallet. Hans-Åke Mårtensson, ordförande i Kultur -och fritidsnämnden tog till orda och höll tal. Sedan var det vår ordförande Monica Mårtenssons tur att hålla tal. Så var det gemensam bandklippning av Monica Mårtensson och Hans-Åke Mårtensson.

Först in i stallet var våra ”Grand Old Ladies” Taritza med Gittan vid sin sida. Efter tågade alla andra hästar på rad. Monica delade ut buketter till Hans-Åke Mårtensson och Jane Andersson som representerade Burlövs kommun. Ridhuschefen Carina Öris fick även hon en bukett. Stig Nedavaska, omnämndes som en av dem som jobbat länge för att stallbygget skulle bli av, kunde tyvärr inte närvara och få sin bukett.

Sedan var det gratis tårtkalas för alla! Och vi skålade i cider och minglade på stallbacken till toner av säckpiporna. Därefter tog aktiviteterna vid. Ponnyridning i parken och hoppborg för de små var populära. Vi hade visningar av stallet och många var såklart nyfikna och ville titta in.

Våra duktiga voltigetjejer hade en mycket uppskattad uppvisning på Master. Några våghalsiga och duktiga ryttare hade gymkhanauppvisning.

Så började dagen ta slut och folk troppade av. Vi som jobbat för högtryck hela tiden var en aning trötta, men väldigt nöjda och glada. Allt hade gått så bra! Alla hästar såg ut att ha tagit det med ro och varit så duktiga! Tänk så fina hästar vi har!

Alla funktionärer hade gjort ett riktigt hästjobb! Tänk så många duktiga människor vi har i vår förening! Tack för att ni ställer upp! Och så mycket folk som kom. Tack för att ni ville vara med på den stora dagen!  Och tack till Burlövs kommun för att ni har byggt ett stall.

Fotogalleri - Stallinvigning 100912

Filmgalleri - Stallinvigning 100912

 

Tillbaka

Tidningsartiklar:
Skånskan -
Stallet lyft för ryttarna, Sydsvenskan - Glada gnägg i nya hemmet

Uppdaterad: 17 SEP 2016 11:11 Skribent: Maud Åkesson
Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

Våra sponsorer

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: administrator@burf.n...

Se all info