Hoppa till sidans innehåll

Nationaldagen 2011


Det blev lite hastigt påkommet och därför har du inte läst om det förut.

JSvenska Flagganag reste iväg på semester och hade bara resplaner i huvudet. Väl hemma igen fick vår inblandning i Nationaldagsfirandet i kommunen planeras i rekordfart.

Vi bestämde oss för fyra ponnyer, med ryttare. Det blev Physen-Filippa, Bess-Amelia, Heman-Isabella och Hera-Sara. Ledare blev föräldrar och Johanna B. Backup var jag och Christina S. Cissi W fixade fina flätor i alla svansar, som pryddes med en blågul rosett! Tack Cissi!

Vädret var så vackert och varmt, när vi traskade iväg till Burlövs Gamla Kyrka. Vi paxade plats i skuggan för våra ponnyer och det var skönt. Alla uppförde sig exemplariskt och vår uppvisning blev en liten kadrilj, i både skritt och trav. Det här blev dagens motionsrunda för svettiga ledare!

Vi hade, redan innan, bestämt oss för att inte stanna så länge, så vi blev uppflyttade i programmet och det var skönt.

Vi fick fikabiljetter, innehållandes en hel låda med gott kaffebröd, som Viktorias man körde hem till stallet. Vi tog hand om ponnyerna och sen högg vi in på vaniljhjärtan och annat gott.

Tack till alla inblandade!

Fotogalleri - Nationaldagen 110606

 

Tillbaka

Uppdaterad: 17 SEP 2016 11:03 Skribent: Monica Mårtensson
Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

Våra sponsorer

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: administrator@burf.n...

Se all info