Hoppa till sidans innehåll

Lucia 2017


Julen har hunnit passera men kanske minns ni att den 10 december hade vi i US Luciashow. Månader av planering var äntligen avklarade och vi i US vill tacka alla som varit med under vägen - utan er hjälp, råd och stöd hade vi aldrig klarat av detta!
Årets show slog rekord för hur stort evenemang vi i US arrangerat tidigare och gav definitivt mersmak. Nästa år, och året efter det, och året efter det, hoppas vi kunna göra våra traditionsenliga shower bättre och bättre!

Årets tema för showen var En hyllning till ridskolan. Under kvällen lyfte vi fram och hyllade flera olika individer - både fyrbenta och tvåbenta. Fyra yngre förmågor - Alva, Klara, Felicia och Edith - red en fin tomtekadrilj på våra söta ponnys - Pearl, Smiley, Lotte och William. Kanske fick vi se framtidens förebilder som kommer vara de som hyllas om några år?
Vår fantastiska personal tackades för allt arbete och engagemang de lägger ner på klubben. I strålkastarljuset fick de motta personliga tack som US skrivit ihop och blommor från Floras Fägring i Malmö.
Bortgångna hästar hyllades och mindes genom en vacker änglaritt av Linnea Mårtensson på vår fina - och dagen till ära vita (!!) - Tilly, till ljudet av fin musik och med ett bildspel visandes med hjälp av projektor i ridhuset.
Årets Ridskolehäst och -ponny presenterades - vilka 2017 blev Tilly och Bess! De har nu fått sprillans nya schabrak i klubbfärgen marinblå och med deras namn, titel och klubblogga inbroderat! Stort tack till Börjes i Tingsryd som sponsrade oss med dessa vinster. 
Fullständiga resultatet för omröstningen Årets Ridskolehäst och -ponny ser du på sidan Årets Ridskolehäst & ponny 2017.

Under den gångna terminen har vi i US på olika sätt försökt uppmärksamma och lyfta fram Ridsportens ledstjärnor. Vi har diskuterat om dem på aktiviteter, lagt ut dem på Instagram och försökt göra dem mer synliga och uppmärksammade i klubben. Detta arbete har slutligen resulterat i instiftandet av ett pris till en engagerad ungdom i föreningen som genom god kamratskap och hästhållning är en bra förebild och följer just dessa ledstjärnor. Historiens första mottagare av detta pris blev Emma Kristoffersson som alltså blev Årets Ledstjärna 2017. Emma fick choklad och diplom i samband med showen och under vårterminen kommer det även dyka upp en vandringspokal i klubbis som ska graveras med hennes namn.

Showen avslutades genom att hylla alla de föräldrar som ställer upp för sina barn och gör det möjligt för dem att syssla med den sport de älskar. Till ljudet av Daddy Cool travade då fyra sjukt coola (föredetta och nuvarande) ponnypappor in på sina käpphästar och red en mycket proffsig kadrilj - till publikens jubel och klapp!

Återigen ett stort tack till alla de som gjorde denna showen möjlig.
Vi ses snart igen, men tills dess får ni nynna vidare på Burfacito och sprida dess budskap:
Burlövs RF
Vi är ridskolan med hjärta och själ
Snart kommer alla veta vilka vi är
Här är alla välkomna varje dag!

En del foton togs innan och under showen som man nu kan se på i albumet: Lucia 2017 

Inom en snar framtid hoppas vi även kunna lägga ut filmer från showen på vår nyskapade youtube-kanal (https://www.youtube.com/channel/UCdCRBqrP988fwzEayiTZ06w)

Uppdaterad: 06 JAN 2018 00:27 Skribent: Emma Johannesson
Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

Våra sponsorer

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Nordic Sugar - Länk öppnas i nytt fönster

Elgruppen i Lomma - Länk öppnas i nytt fönster

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: administrator@burf.n...

Se all info