Hoppa till sidans innehåll

Lucia 2015


Efter en intensiv planering kunde vi i US - med hjälp av många andra - äntligen genomföra Lucia 2015. I år hade vi valt att göra arrangemanget lite större och låta luciatåget få sällskap av andra punkter i programmet. Kvällen inleddes med en fin tomtekadrilj av en av Johanna Bs duktiga lördagsgrupper. Det var Emma F på Dallas, Johanna N på Colorado, Elin Z på Smiley och Ellen SB på William. Till musik tipp-tappade de runt i ridhuset i kadriljformationer.

När de var klara fick de motta publikens jubel och skynda sig tillbaka till lilla ridhuset för ryttarbyte inför luciatåget. Under tiden lottade julgranen Emma J ut priser till publiken. Det var över 130 personer som var och kollade, vilket gläder oss enormt. Sedan gjorde luciatåget en vacker, och stämningsfull, entré. In kom tärnor och tomtar, tillsammans med våra fina och pyntade hästar. Sist, men inte minst, kom Lucian, Olivia D, på vår vackra Etna, i sällskap med sin egen stjärngosse, Amelia M. Vackra sånger sjöngs och hästarna skötte sig hur bra som helst! En och en annan hade lite svårt att stå still hela tiden, vilket är förståeligt, och så småningom fick de tassa ut igen till ljudet av "Natten går tunga fjät".

Många vinster drogs i vårt publiklotteri, till glada vinnare. Vi tackar loppiskommittén för hjälpen med att snabbt skaffa fram priser, så nära inpå. Sedan var det dags att presentera kvällens största vinnare; Årets Ridskolehäst och Årets Ridskoleponny. De som tog hem vinsten var Bess och Etna och de fick komma in i ridhuset för att motta hyllningar, finfina priser som MyOne sponsrat med (Tack!!) och för att till slut ta ett ärevarv. Det hela fick dock göras med dämpad ljudvolym eftersom Etna tyckte det var lite läskigt. Med lite övertalning gick hon dock med på att gå in och både hon och Bess har nu vars en ny grimma och nytt schabrak.

Kvällen avslutades med en underhållande uppvisning av vårt voltigelag bestående av Johanna B, Josefine E, Ida H, Emma EW, Mathilda H och Nea Å med Mia N som linförare och självklart Bess. Utklädda till clowner underhöll de oss alla innan det var dags att runda av. Innan publiken lämna anläggningen kunde de gå ner till caféet, där Monica M och Christina S stod och sålde god fika. Tack till alla bagare! Ni fick mycket beröm.

Tack till alla er som gjorde årets Lucia både möjlig och fantastisk. All hjälp uppskattades mycket av oss i US, om det så var att fylla påslakan med halm till läktaren, lämnade glasburkar eller föräldrar som skjutsade sina barn till repetitionerna. Vill inte börja nämna namn med risk för att glömma någon men jag hoppas att ni alla känner hur tacksamma vi är. Ett speciellt tack måste vi dock ändå rikta till MyOne som ställde upp och sponsrade oss med både priser till Etna och Bess, men även små "goodiebags" till alla deltagare i luciatåget.
Vilket hjärta det finns i denna förening. Återigen tack från alla oss i US och hoppas vi ses fler gånger!

Johanna B, Hanah D, Amelia M, Josephine P och  Emma J
Vår fantastiska US!

För er som tyvärr missade det hela kan ni trösta er med att Monica M, som tur var, knäppte lite foton när inte kiosken var i rullning: Fotogalleri Lucia 2015

 

Tillbaka

Uppdaterad: 16 SEP 2016 15:31 Skribent: Emma Johannesson
Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

Våra sponsorer

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Nordic Sugar - Länk öppnas i nytt fönster

Elgruppen i Lomma - Länk öppnas i nytt fönster

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: administrator@burf.n...

Se all info