Hoppa till sidans innehåll

Loppis 2016


Eftersom alla lektioner hölls utomhus kunde vi börja förbereda allting tidigt. Vi blev fort klara på lördagen. Det hörde ju också till saken att vi hade rensat hårt förra året så vi hade mindre att plocka fram. Många funktionärer jobbade på och som alltid är det antalet som är avgörande. Massor av juniorer var på plats och var en ovärderlig hjälp. Multimaskinen gick i skytteltrafik. Delar av loppiskommittén hade ”övernattning” i klubbrummet under läktaren. Sömnen blir ju inte den bästa.

Söndagen började, som vanligt, med frukost, fixad av Stig. Vi tackar speciellt Arlövs Konditori som sponsrat med härliga bullar!

Klockan närmade sig 10.00 och vi förberedde oss. Tony och Andreas fick sätta upp vårt lilla tält. Eftersom ”någon” stulit själva taket (Tack för det!) till tältet fick det bli en presenning till tak istället! Christina, Sandra och Hanah dukade fram caféet. Som vanligt var kakfaten välfyllda och det ena såg godare ut än det andra. Till alla som var hungrigare fanns det korv och bröd.
Ponnyerna gjordes fina och sen var det bara att ta ut dem i parken. Listan på ledare var lång och alla hjälptes åt. US höll ordning. Det målades också ett och annat ansikte. Våra parkeringsvakter: Stig, Muhamed och Ulf var väldigt fina! Foton kommer!
Sen var det bara att sänka repet och släppa in våra kunder. Rusningen var inte så stor och det var kanske bra eftersom vi inte var så många säljare. Det dök, som tur var, upp ett par extra. Tack för att ni kom! Lotterierna gick strålande och kön till kakfaten ringlade lång, hela tiden.

Många funktionärer stannade kvar och såg till att få ihop det hela efteråt, så vi var tidigt klara med det också. Vi rensade och röjde och nu börjar vi om från början!

STORT TACK till:

  • Alla våra juniorer som ställer upp båda dagarna. Vad hade vi gjort utan er? Vädret var fantastiskt och alla hade ju lika gärna ha kunnat gå till stranden?
  • Alla ni underbara medlemmar, och andra, som kom och slet och gjorde skillnad!
  • Personalen, representerad av Carina. Hur många av oss går på jobbet och arbetar ideellt?!
  • Styrelsen, som var bra representerad!
  • Alla fantastiska bagare!
  • Alla ni som skänkt ”loppor”. Det är ju tack vare er som det över huvud taget blir någon loppis!
  • Alla våra sponsorer som skänkt vinster till vårt lotteri!
  • Alla våra kunder som köpte våra loppor, åt våra kakor, köpte lotter och lät barnen rida en sväng i parken!

Vi kommer tillbaka nästa år så klart! Vi skulle behöva en medlem till i loppiskommittén. Kom och var med! Skicka ett mail till This is a mailto link eller prata med oss när du ser oss.

Ju fler vi är desto bättre går det. Det gör absolut ingenting att man blir skitig och sliten. Belöningen blir en bra extrainkomst till föreningen.
Börja redan nu samla loppor! Tala om det för dina grannar, släkt och vänner. Givaren brukar bli glad att bli av med grejer och köparna blir också glada. En ”win-win”-situation med andra ord.

Den totala inkomsten blev ungefär 23 000 kr. Inte illa med tanke på att vi hade ungefär hälften antal besökare i år, mot förra året. Sluträkning ska göras och förmodligen kommer det att dyka upp mer pengar, då en del saker ska säljas på Blocket.

TUSEN, och åter TUSEN tack för att du kom och gjorde skillnad!
En glad och nöjd loppiskommitté:

Monica M, Sanna N, Annelie L

Tokiga hattars foto"Tokiga hattars foto"

 

Fotoalbum

 

Tillbaka

Uppdaterad: 12 OKT 2016 00:05 Skribent: Monica Mårtensson
E-post: This is a mailto link
Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

Våra sponsorer

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: administrator@burf.n...

Se all info