Hoppa till sidans innehåll

Loppis 2014


Vi gjorde det...........vi slog rekord!!

På lördagen samlades rekordmånga medlemmar, både vuxna barn, för att packa upp lopporna på borden i ridhuset. Säckakärror och multimaskin gick i skytteltrafik från förrådet.
Ibland tycker man att lådorna aldrig tar slut, men så plötsligt är allt där.
Tusen, och åter tusen tack för den tid Du gav!
Sanna N och Monica M sov, som vanligt, i klubbrummet. Ja, sov och sov? Mössen sprang runt och monsunregnet lät som åskan ............

På söndagen började vi med frukost och nästan alla funktionärer kom. Stig hade bullat upp och vi högg in. Efter rundvisning, säljar-guidning av Sabina S, utdelning av växelkassor, info och frågor, väntade vi på anstormningen. Giuliana M och Christina S dukade upp caféet med allt det goda hembakta som vi fått och kaffe och korvar kokades.
Ylva N hade bra hjälp av många juniorer i entrén. Så släppte vi snöret och som vanligt blev det rusning in i ridhuset. "Loppor" bars ut i stora kassar och påsar, allt det goda i caféet hade en strykande åtgång och alla ville fika.
Det här var den allra första gången, sedan 2002, som vädret inte tillär ute-fika, men alla fick tränga ihop sig i klubbis under läktaren. Köerna var hur långa som helst.
Tack alla goa bagare!

US, med ansvariga Amelia M och Hanah D, såg till att en hel hord med underbara BuRF-juniorer ledde runt våra små ponnyer i ridhuset. Alla små barn som fick rida var mer än lyckliga! Kanske blir en del av dem framtida BuRF:are?
Nytt för i år var ansikts-målning. Det gick omkring en del kul ansikten på BuRF!

När vi motat ut de sista kunderna startade den stora ihop-packningen. Det var tur att de flesta stannat kvar för det gick i rasande fart!

Så här ser årets resultat ut:

Inträde
   8 690,00 kr
Lotteri
   4 171,00 kr
Ponnyridning/ansiktsmålning 
   1 550,00 kr
Kiosk/café
   5 525,00 kr
Loppisförsäljning
 20 491,00 kr
Smart återvinning
      420,00 kr
Totalt
40 847,00 kr

Bästa resultatet någonsin!

Loppisen kommer i repris nästa år. Då behövs det minst lika många, men helst många fler, funktionärer. Varför inte komma och vara med? Jag kan lova dig att det är fantastiskt kul. Dessutom så bidrar du ju till att hålla klubben vid liv, inte minst genom inkomsten, men du bidrar också till att öka samhörigheten. Det här är ett perfekt sätt att göra det på: genom att samarbeta, utan häst, med dina klubbkompisar!

TACK alla ni, som förgyllde vår loppis-helg, stora och små funktionärer, ni som gav loppor, bagare och kunder, ingen nämnd och ingen glömd!

Och du: vi börjar insamlingen av nya loppor redan nu! Sprid budskapet i din omgivning...................

Loppiskommittén kan nu andas ut, innan vi fortsätter sortera loppor igen:
Monica Mårtensson, Monica Härstedt, Sanna Nedavaska, Annelie Löfgren, Kim Rosén


Fotogalleri Loppis 2014 - Länk öppnas i nytt fönster

 

Tillbaka

Uppdaterad: 17 SEP 2016 10:47 Skribent: Monica Mårtensson
Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

Våra sponsorer

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: administrator@burf.n...

Se all info