Hoppa till sidans innehåll

Loppis 2013


Fillippa i loppis-svängen!På lördagen samlades 18 tappra vuxna och en hel drös ungar för att packa upp lopporna på borden i ridhuset. Säckakärror och multimaskin gick i skytteltrafik från förrådet. Tillbaka rullade traktorn med glada ungar i vagnen.

Vi önskar oss alltid fler funktionärer och hoppas på ett ännu större intresse till nästa år. Ibland tycker man sig inte se slutet på alla lådor, men så plötsligt är allt på plats.

Tusen, och åter tusen tack för den tid du gav!

Sanna N och Monica M sov, som vanligt, i klubbrummet. Ja, sov och sov? Mössen sprang runt i "träbonnar" och duvorna lät som åskan ............

På söndagen började vi med frukost och nästan alla funktionärer kom. Stig hade bullat upp och vi högg in. Efter rundvisning, säljar-guidning av Sabina S, utdelning av växelkassor, info och frågor, väntade vi på anstormningen. Giuliana M och Maria J dukade upp caféet med allt det goda hembakta som vi fått och kaffe och korvar kokades. Tack, alla goa bagare!

Annika L hade fin hjälp av många juniorer i entrén. Så släppte vi snöret och som vanligt blev det rusning in i ridhuset. "Loppor" bars ut i stora kassar och påsar, allt det goda i caféet hade en strykande åtgång och alla ville fika i solskenet.

UK, med ansvariga Johanna B och Theres L, såg till att en hel hord med underbara BuRF-juniorer ledde runt våra små ponnyer i vår soliga park. UK tackar speciellt alla ponnyridnings-funktionärer! Alla små barn som fick rida var mer än lyckliga! Kanske blir en del framtida BuRF:are?

När vi motat ut de sista kunderna startade den stora ihop-packningen. Det var tur att de flesta stannat kvar för det gick i rasande fart!

Nu ska pengarna kontrollräknas men här får du en föraning av inkomsterna:

 Inträde  6 800 kr
 Loppisförsäljning   20 285 kr
 Ponnyridning  1 800 kr
 Café  6 181 kr
 Lotteri  2 023 kr

 Totalt

37 089 kr 

Loppisen kommer i repris nästa år. Då behövs det minst lika många, men helst många fler, funktionärer. Varför inte prova på ett nytt "jobb" i rök och damm? Jag kan lova dig att det är fantastiskt kul. Dessutom så bidrar du ju till att hålla klubben vid liv, inte minst genom inkomsten, men du bidrar också till att öka samhörigheten. Det här är ett perfekt sätt att göra det på: genom att samarbeta, utan häst, med dina klubbkompisar!

Tack, alla ni, som förgyllde vår loppis-helg, stora och små funktionärer, ni som gav loppor, bagare och kunder, ingen nämnd och ingen glömd!

Och du: vi börjar insamlingen av nya loppor redan nu! Sprid budskapet i din omgivning........

 

Fotogalleri Loppis 2013

 

Tillbaka

Uppdaterad: 17 SEP 2016 10:56 Skribent: Monica Mårtensson
Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

Våra sponsorer

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: administrator@burf.n...

Se all info