Hoppa till sidans innehåll

Loppis 2011


Söndagen bjöd på jättefint väder och många besökare.

LoppiskommitténVi började ju redan på lördagen med att ta fram alla ”loppor”. Stig & Co. åkte iväg och hämtade bockar och bordsskivor hos scouterna och sen tog vi itu med att sätta upp allt. Även om det inte var rusning i funktionärsleden så kom allt upp och lopporna kunde börja fraktas ner. Alla var vi överens om att det var skönt att slippa trappan! Multimaskin, med släp, och säckakärran gick i skytteltrafik.

Loppiskommittén hade önskat sig fler funktionärer, så klart, men vi som var där packade upp, för glatta livet.

Ibland tycker man sig inte se slutet på det, men så plötsligt är allt på plats.

Loppiskommittén sov, som vanligt, i klubbrummet. Ja, sov och sov? Det är inte så lätt att campa i klubbrummet alla gånger.

På söndagen började vi med frukost och nästan alla funktionärer dök upp. Stig hade bullat upp och vi högg in. Efter rundvisning, utdelning av växelkassor och frågor, väntade vi på anstormningen. Christina, Anna och Olivia dukade upp caféet med allt det goda hembakta som vi fått. Kaffe och korvar kokades.

I år deltog Musikskolan i arrangemanget och de dök upp med sina instrument och musiker i alla åldersgrupper. Det var många som uppskattade live-musik och vi tackar dem för att de ville vara med. Nästa år vill de gärna komma tillbaka. Ett utmärkt samarbete, tycker vi.

Så släppte vi snöret och som vanligt blev det rusning in i ridhuset. Vi märkte en tydlig nedgång i antalet besökare, men affärerna gick strålande i alla fall.

Kakor, bullar och korvar hade en strykande åtgång och lopporna bars ut i stora kassar och påsar.

Våra små ponnyer, Annika och en hel hord med barn ledde runt glada barn i en blåsig park. Det tråkiga är att jag inte har ett enda fotografi från ponnyridningen! Är det någon som har det så tar vi tacksamt emot foton!

Undanplockningen gick bra, enligt Monica Härstedt. Det här är det första året, på tio, som jag inte var med själv. Jag hade konsertbiljetter och var tvungen att åka hem då vi hade räknat färdigt inkomsterna, som blev så här:

Loppisförsäljning    13 332 kr
Lotteri 2 901 kr
Ponnyridning 1 220 kr
Café 5 067 kr
Inträde 6 420 kr
Totalt 28 940 kr

Nu är loppisen undanstädad, men loppisen kommer i repris nästa år. Då behövs det minst lika många, eller många fler, funktionärer. Varför inte prova på ett nytt ”jobb” i rök och damm? Jag kan lova dig att det är fantastiskt kul. Dessutom så bidrar du ju till att hålla klubben vid liv, inte minst med den inkomsten vi får, men du bidrar också till att öka samhörigheten. Det här är ett perfekt sätt att göra det på: genom att samarbeta, utan häst, med dina klubbkompisar!

Tack, alla ni, som kom och förgyllde vår loppishelg, ingen nämnd och ingen glömd! Tack också till alla som kom och köpte våra loppor.

Fotogalleri - Loppis 2011

Vinstlista för funktionärslotteri och grafiska trycket

 

Tillbaka

Uppdaterad: 17 SEP 2016 11:04 Skribent: Monica Mårtensson
Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

STÖD BuRF VIA

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

VÅRA SPONSORER

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

damstahl_logo.png

JT_Golv_logo.png

HÖRBY BRUK

Malmö djurskyddsförening

Nordsjö

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: administrator@burf.n...

Se all info