Hoppa till sidans innehåll

Loppis 2010


Loppisen blev en succé! Som vanligt var vädret fint. Kanske inte så varmt som vi brukar ha det, men vem vill stå i ridhuset när den känns som en bakugn?

Loppiskommittén har en sista genomgång! ;)Lördagens transport av ”loppor” gick bra, även om jag i mitt stilla sinne önskade mig tio funktionärer till. Nu hade vi tur, i och med att vi kunde sätta igång tidigt. De flesta funktionärerna är vana och kan rutinerna. Borden hämtades och monterades och sen var det bara att duka upp. Det är en upplevelse att packa upp lådorna och det mesta går att sälja.

Loppiskommittén samlades på kvällen för en sista genomgång, slutföra lotteriarbetet och äta middag på loppis-porslin. Vi var jättetrötta och somnade gott i klubbis, under läktaren.

På morgonen kom söndagens funktionärer och så åt vi frukost ihop. Ett nytt inslag som var jättetrevligt. Alla förberedde sig och när klockan slog 10.00 släpptes repet och våra kunder kastade sig in i ridhuset.

Lotterna gick som smör i solsken och det gjorde också hembakta kakor, våfflor med grädde och sylt, grillade och kokta korvar.
I parken fanns våra ponnyer och små funktionärer. Annika höll ett vakande öga över dem. Som tur var ledde Annika Hera, när Hera helt plötsligt bestämde sig för att lägga sig ned och vila, med unge på ryggen, och allt!

Lopporna hade strykande åtgång och vi sålde för glatta livet. Jag tror det mesta går att sälja, för det Du tycker är fult är det som någon annan har letat efter länge. De första två timmarna är de tuffaste och sen lugnar det sig.
Årets resultat blev ca. 30 000 kronor.Det tredje bästa resultatet hittills!

Skånska Dagbladet var på plats och publicerade samma dag artikeln, Loppis med hästtema.

Nu är loppisen undanstädad, men vi kommer i repris nästa år. Då behöver vi minst lika många, eller fler, funktionärer. Varför inte prova på ett nytt ”jobb” i rök och damm? Jag kan lova dig att det är fantastiskt kul. Dessutom så bidrar du ju till att hålla klubben vid liv, inte minst med den inkomsten vi får, men du bidrar också till att öka samhörigheten. Det här är ett perfekt sätt att göra det på: genom att samarbeta, utan häst, med dina klubbkompisar!

 

Fotogalleri         Sponsorer

 

Tillbaka

Uppdaterad: 17 SEP 2016 11:15 Skribent: Monica Mårtensson
Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

Våra sponsorer

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: administrator@burf.n...

Se all info