Hoppa till sidans innehåll

Loppis 2009


Skribent & fotograf - Monica MårtenssonSå var loppisen över........

........och vi insåg, som vanligt, att vi var för få.

När inte våra kunder får handla med detsamma så ”svalnar” de, tror jag. Jag drömmer om tio säljare till? I min värld antar jag att det innebär flera tusen kronor till. Jag hoppas att hela BuRF är medvetna om att vi drog in nästan ”en hel häst”? Var det ”Numbers” eller ”Ader”?

På lördagen hämtades borden hos scouterna och de sattes upp, i en rasande fart, av Stig, Mats, Bengt, Morgan och Tony. När lektionerna var slut började den stora förflyttningen av lopporna, från loftet till ridhuset. Vi packade upp och ”möblerade” alla våra varor. Det var jobbigt, men eftersom vi hade packat allt i kategorier, så gick det hyfsat fort. TACK till er som släpade och packade upp!

Sanna höll ordning på lotterierna och aldrig har vi haft så många sponsorer som i år. Ett alldeles speciellt TACK till alla sponsorer, säger loppiskommittén! Det absolut största "TACKET" går till Helen Pålsson, som har "raggat" allihop. Vilket makalöst engagemang!

Jag och Sanna övernattade i klubbrummet för att ”passa” lopporna och för att vara på plats tidigt på söndag morgon.

Alla funktionärer samlades i ridhuset innan vi släppte in kunderna. De sprang, som vanligt, och verkade veta precis var de skulle börja leta först. Det är en härlig känsla att stå där med kameran i högsta hugg. Härligt också att se dem vandra ut med välfyllda kassar och påsar.
Själv stod jag i barnhörnan och har väl aldrig sålt så många pussel, spel och gosedjur i hela mitt liv! Cissi och Mathilda var ”ansvariga” och Robin och Vincent hade kul, bland alla leksakerna.

Ponnyridningen hade vi flyttat ut i parken och det blev en succé. Stort TACK till Annika, som kom på den smarta idén! Hon hade flera små medhjälpare som träget gick runt i grönskan med Physen, Bess, Kym, Picasso, Eliza och Colorado.

I vårt café gick kakor, kaffe och korvar åt som smör i solsken. Lisbeth, Pia och Christina var ansvariga för att det flöt på så bra, trots lite problem med ett trilskande våffeljärn.

Lotterna gick också åt, sålda av Sanna och Jessica, och själv försökte jag vinna det grafiska trycket. Tyvärr så gjorde jag inte det.

TACK till alla som besökte oss och spenderade. Allt går direkt in i klubben och är en ovärderlig inkomst. Ett stort TACK riktar vi också till alla våra generösa sponsorer. Utan er hade lotterierna aldrig blivit den formidabla succé som de blev!

Våra försäljare slet så svetten lackade, även om det nu inte var så varmt som förra året. Tusen TACK alla ni som kom och såg till så att det mesta blev sålt. Ni gjorde en jätteinsats. Jag skulle gärna rada upp alla era namn här. Ingen är i alla fall glömd, säger jag å loppiskommitténs vägnar. Ni bor i våra hjärtan! Jag hoppas att ni själva är nöjda med dagen, trots hår som Svinto, damm ända in i öronen och kanske ömmande muskler och fötter?

 

Fotogalleri

 

 

Tillbaka

 

Loppisesultat 2009: 26 639 kr!!

Uppdaterad: 17 SEP 2016 11:19 Skribent: Monica Mårtensson
Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

Våra sponsorer

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: administrator@burf.n...

Se all info