Hoppa till sidans innehåll

Loppis 2008


Loppis 2008

TACK, ALLA ni som gjorde helgen så givande.
Även om vi slet som små arbetsmyror, svettades, fick blåmärken, trötta muskler och massor av skit under naglarna så var det KUL! Det var det som var meningen, liksom, att det skulle vara just kul.

TACK till:

  Alla våra juniorer, som varje år ställer upp på båda dagarna. Vad hade vi gjort utan er?
  Alla ni som skrivit upp er på listorna och kom och slet!
  Alla de med någon BuRF-anknytning, som gjorde en insats, både de på lördagen och de som bara ”dök upp” och ville hjälpa till även på söndagen!
  Alla som lotsade runt små barn på ponnyhästarna. Ni var fantastiska!
  Vår personal, Carina, Mia och Annika, som var på plats, och krängde allt från glas, porslin, lampor, tavlor och lotter. Vilket föredöme ni är!
  Alla som bakade dessa fantastiska kakor!
  Alla som skötte fiskdammen, en nyhet för i år. Det gick ju strålande!
  Alla våra ”givare”, som ju faktiskt är grunden till att loppisen ”lever”!
  Alla våra sponsorer, som så generöst skänkte fina vinster till våra lotterier!
  Alla våra besökare, som köpte våra ”loppor”, fikade och trivdes tillsammans med oss!

GRATTIS till...

  Lisbeth Nikstrand
  Benny Turkalj

...som tog hem vinsterna i funktionärslotteriet. Det blev vars ett presentkort på Hööks á 100 kr/st. Vem vinner nästa år?

Loppiskommittén kommer tillbaka nästa år, så håll utkik fram på vårkanten när vi annonserar i stallet. Vi har sagt det förut och säger det igen:
Ju fler vi är desto bättre förtjänst gör vi, inte bara ett fåtal behöver samla den där skiten under naglarna, trötta ut musklerna och få ”svinto-hår”. Hela behållningen från loppisen går in i klubb-kassan och är den enskilt största inkomstbringande aktiviteten vi har, som i år resulterade i: ca 27 000 kronor. Betänk då att den största delen av försäljningen sker under de två första timmarna.

Nu är det bara att samla prylar till nästa år och det gör vi året runt. Sprid det här bland släkt, vänner och kollegor! Alltid är det någon som skall flytta, städa förråd och köksskåp. Kör inte till tippen, utan lämna det till oss. Man kan lämna när som helst, utanför förrådet på loftet. Vi vill, som vanligt, inte ha skrymmande möbler, ickefungerande teknik och textilier. Tyg/kläder möglar och blir kanske en utmärkt hemvist för våra inneboende, mössen? Sådant (tvättat och vikt) kan du med fördel lämna med start ett par veckor innan loppisen går av stapeln. Vi är också glada om vi slipper sortera trasiga saker.

Loppiskommittén vill gärna ha just dina synpunkter, tankar och tips. Du hittar oss under 'Loppiskommittén', här på hemsidan. Maila oss gärna!

TACK än en gång till er alla från LOPPISKOMMITTÉN / Monica M, Monica H och Sanna N

 

Fotogalleri

 

 

Tillbaka

Uppdaterad: 17 SEP 2016 11:25 Skribent: Monica Mårtensson
Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

Våra sponsorer

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: administrator@burf.n...

Se all info