Hoppa till sidans innehåll

Julshow 2007


Tomtenissan Monica.MFrån åskådarplats! av Monica Mårtensson

Många julshower har man sett och alla har varit fantastiska. Den 16 december kunde 201 betalande, massor av funktionärer och medverkande lägga ännu ett BuRF-år bakom sig, med den här höjdarupplevelsen!

Allt började med ”glögg-mingel” till Western-orkester. Inte behövde bandet frysa heller, antar jag, eftersom de höll igång både fötter, kvastar och räfsor.
Innan jag hann köpa lotter var de slutsålda! Tack alla ni som köpte, även om jag blev utan….

Här fanns allt för alla: Våra ridlärare, som vi inte så ofta ser uppsuttna, rev av ett Fantomnummer i mörker och rök. Det var så fräckt! Skådespelet med Lucky Luke, Dalton-bröderna och hela vilda västern var verkligen vilt. Inte visste jag att BuRF-arna har skådespelarambitioner? Föreställningen bjöd på många goda skratt, kan jag lova. Att våra voltigörer är duktiga, det vet vi, men att få se alla så här på nära håll kanske inte många har gjort? Inte undra på att de rafsar hem priser. Master var så cool, med stjärnstatus på rumpan!

Hela tiden hände det saker och att få det i kronologisk ordning är ingen idé, men bildgalleriet visar det mesta som serverades på BuRFs julbord: det ”spöklika mottagandet, ponnygaloppen (till perfekt musik!), CanCan-flickorna, våra hoppande klubbmästare (där ”liten” blev ”störst”!),  ett fantastiskt kör-inslag med sällan skådad, glitter-beströdd ”Rudolf”, fyrbent och tvåbent ängel med hela änglakören, och så Luciatåget, förstärkt med en ”Tomte-kör”. Hela ”anrättningen” serverades av Jesper Berghult, för dagen iklädd frack och tomteluva.

Stort TACK till organisatörer och medverkande för en oförglömlig kväll och jag önskar nästa års Julshows-kommitté ”Lycka till”! :) 
Hela BuRF önskar naturligtvis också alla våra besökare välkomna tillbaka nästa år. Det goda rådet lyder fortfarande: Det räcker inte med ett par långkalsonger!
 

 

Fotogalleri

 

 

Tillbaka

Uppdaterad: 17 SEP 2016 11:33 Skribent: Monica Mårtensson
Ring oss!
0790-58 00 41
Säkrast är att ringa i anslutning till lektion. Vid obesvarat samtal ber vi dig försöka lite senare. Gäller det frånvaro? Klicka på länken här under

AVBOKA LEKTION?

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

Våra sponsorer

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Nordic Sugar - Länk öppnas i nytt fönster

Elgruppen i Lomma - Länk öppnas i nytt fönster

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: administrator@burf.n...

Se all info