Om hemsidan

BuRFs hemsida använder sig av webbpubliceringsverktyget EPiServer via IdrottOnline Klubb, en ny version av Klubben Online. Grundversionen som vi har nu är gratis för föreningar. Vill du veta mer om IdrottOnline Klubb så gå in på deras hemsida www.idrottonline.se

Alla kan bidra med text, bilder eller annat material till hemsidan. Kom gärna med idéer och uppslag till hemsidekommittén.
Hemsidekommittén består av: Ordförande Ulf Sjöberg (ansvarig utgivare), Monica Mårtensson och Sussi Malmström. Sussi, som är vår webmaster, sköter uppdateringarna av hemsidan.

Viktiga punkter!

Foto och texter är publicerade med upphovsmännens/kvinnornas godkännande. De får inte kopieras eller publiceras på annat ställe utan medgivande.
Om någon finns med på bild, eller nämns i text, och motsätter sig detta så tas publiceringen bort omgående. Vill du över huvud taget inte förekomma på hemsidan; meddela oss så noterar vi det.

All e-post rörande hemsidan skickas till: This is a mailto link

Uppdaterad: 2016-06-24 19:43