Hoppa till sidans innehåll

GDPR


Integritetspolicy

Personuppgiftsansvarig

Burlövs Ryttarförening, org.nr: 846002-1192 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som sker inom verksamhetens krav och behov.

Varför behandlar vi dina personuppgifter?

Vi behandlar personuppgifter för olika ändamål och när vi har en laglig grund att göra det vid:

  • Hantering av medlems- och tävlingsavgifter.
  • Kommunikation med våra medlemmar (aktivitetskallelser, informationsutskick etc)
  • Administration av föreningsaktiviteter (ex tränings- och tävlingsverksamhet mm)
  • Bidragsansökningar från bl a Burlövs Kommun och Riksidrottsförbundet.
  • Hälsokort / anhöriglista i händelse av olycka i verksamheten
  • Kölista för ridskoleverksamhet
  • Ansökan om tävlingslicens, resultatrapportering
  • Publicering på hemsida och/eller sociala medier

Vilken laglig grund har vi för personuppgiftsbehandling?

Ändamål med behandlingLaglig grund

Medlemskap och avgiftshantering

Avtal

Kommunikation

Avtal

Administration

Avtal

Bidragsansökningar

Rättslig förpliktelse

Hälsokort / anhöriglista

Samtycke

Kölista

Intresseavvägning

Hemsida och sociala medier

Intresseavvägning / samtycke vid behov

 

Vilka delar vi personuppgifter med?

Dina personuppgifter kan behövas delas med andra organisationer inom idrottsrörelsen för att vår verksamhet ska fungera, exempelvis medlemsregister.

Vi kan även komma att dela dina personuppgifter med andra, till exempel myndigheter eller försäkringsbolag för fullgörande av avtal eller vid rättslig förpliktelse.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar endast dina personuppgifter om det finns en laglig grund, exempelvis för att fullgöra våra åtaganden i avtal eller i enlighet med gällande lagstiftning.

Vi genomför en årlig bedömning om ändamålet med behandlingen av personuppgifterna kvarstår eller om det finns lagkrav på att spara dina personuppgifter. Om inte ändamålen kvarstår eller annat lagkrav gör att vi måste bevara dina personuppgifter ska personuppgifterna raderas.

Vilka rättigheter har du?

  • Du har rätt att få utdrag ur våra register. Detta görs enklast via Min Sida på IdrottOnline, alternativt via mail: This is a mailto link
  • Du har rätt att få dina uppgifter korrigerade om de är felaktiga
  • Du kan även ha rätt att få dina uppgifter raderade, om inte andra lagkrav kräver att vi lagrar dina uppgifter

Vidare har du rätt att inge ett klagomål avseende vår behandling av personuppgifter till Datainspektionen, besök www.datainspektionen.se.

Om du har frågor eller synpunkter på hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta styrelsen på This is a mailto link

Uppdaterad: 17 AUG 2019 20:00 Skribent: Styrelsen

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

 

 

Våra sponsorer

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Nordic Sugar - Länk öppnas i nytt fönster

Elgruppen i Lomma - Länk öppnas i nytt fönster

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: This is a mailto link

Se all info