Bli medlem

Burlövs Ryttarförening är en ideell förening, vilket betyder att alla medlemmar är en del av klubben och äger den gemensamt. Du kan vara passiv medlem och på så sätt stötta klubben.
För att få lov att rida hos oss och utnyttja anläggningens alla delar måste du vara medlem. Som medlem är du försäkrad i Folksam och medlem i Svenska Ridsportförbundet. De ger ut sin tidning "Häst & Ryttare" till alla medlemmar och den kommer till dig direkt hem i brevlådan. Medlemsavgift betalas per kalenderår, oavsett när under året du blir medlem.

Medlemsavgifter
Junior 300:- (t o m det år du blir 18 år)
Senior 400:-
Familj  800:- (folkbokförda på samma adress)

Den som blir medlem efter den 1 december betalar medlemsavgift som gäller för innevarande och nästföljande kalenderår.

Du som börjar i vår lektionsverksamhet fyller i nödvändiga blanketter vid din första lektion.

Vill du bli medlem i Burlövs Ryttarförening och inte rider någon ordinarie lektion hos oss?

Då gäller följande:
Du måste fylla i 'Ansökan om medlemskap i Burlövs Ryttarförening'. Vill du använda vår anläggning (med ridhuskort) ska du också fylla i ett 'Hälsokort', om det skulle hända dig något då du vistas på anläggningen. Blanketterna ska lämnas in till oss. Det går bra att lämna dem personligen. Är kassan obemannad finns en brevlåda vid körvägen mot Kronetorps Mölla. Du kan också sända dem med post, till Burlövs Ryttarförening, Helenelunds Gård, 232 39 Arlöv.

Du kan alltså inte bara betala in avgiften, utan att fylla i ansökan samtidigt.
Du kan däremot betala in din medlemsavgift på vårt bankgiro 549-4455 och där ange ditt namn samt att du lämnar/lämnat in din medlemsansökan hos oss. Vi måste kunna para ihop din ansökan med din inbetalning. Tänk på att det tar ett par bankdagar för oss att se din inbetalning.

Blanketten Ansökan om medlemskap i Burlövs Ryttarförening är grunden för registreringen i vårt medlemsregister.
Hälsokortet vill vi ha för att vi ska kunna hjälpa dig snabbt, om något skulle hända då du vistas på anläggningen
Om olyckan skulle vara framme så har vi en blankett, Anmälan om olycksfall, som du ska fylla i och lämna till oss.

Genom att klicka på blanketterna kan du själv skriva ut dem hemma och ta med dem. Annars finns blanketterna hos oss.

Uppdaterad: 2017-09-07 08:30