Hoppa till sidans innehåll

Skötare


Colorado med sin skötare HannaAtt vara skötare hos oss på BuRF innebär att du kommer och borstar och pysslar med din sköthäst, minst en gång i veckan. Tänk på att du måste ha din sköthäst uppbunden i boxen när du ryktar. Du ska också smörja hästens utrustning (sadel, träns och ev. annan utrustning) en gång i månaden.

Man kan vara max tre skötare på en häst. Du kommer överens med de andra skötarna om vilka dagar ni ska ha, så att inte två stycken kommer på samma dag. 

Det finns en pärm i sadelkammaren som kallas för ”Skötarpärm”. I den sitter det listor där du skriver upp dig på den dagen du ska komma och borsta din häst, så att personalen vet vilka hästar de inte behöver borsta. I pärmen finns också listor där du noterar att du har smort hästens utrustning.

Hur blir man skötare då?
Antingen kommer man på några av våra skötarmöten som vi har då och då. Dit ska man även komma, om man kan, när man är skötare för att få information, eller om man vill sluta som skötare. Föräldrar, eller andra vuxna, är också varmt välkomna till våra möten, om de har frågor eller åsikter. Du kan också höra av dig till någon i US så fixar vi det.

Om det är något du känner dig osäker på, t.ex. smörjningen, så var inte orolig! Vi lär dig precis allt du behöver veta. Var inte rädd för att fråga!

Om du inte har möjlighet att nå oss i US på stallet så kan du mejla till: This is a mailto link

 

Skötarlista 171119

Filen öppnas med Acrobat Reader. Ladda ner Acrobat Reader.

Uppdaterad: 2017-11-19 20:03
Skribent: Cissi Wahlgren

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

 

Våra sponsorer

Nordsjö

Nordic Sugar - Länk öppnas i nytt fönster

Elgruppen i Lomma - Länk öppnas i nytt fönster

 

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: This is a mailto link

Se all info