Hoppa till sidans innehåll

Börja rida


På BuRF har du möjlighet att komma på en "prova-på" – lektion, utan att vara medlem. Provar gör du i en befintlig grupp, d v s på den nivå som vi kommer överens om. Att prova en lektion är bara möjligt om det finns plats i just den gruppen du valt. Du får lov att prova på en gång, utan att vara medlem. Lektionen kostar lika mycket som en helt vanlig ridlektion (se avgifter).

När du kommer till ridskolan får du fylla i medlemsansökan och hälsokort. De lämnar du innan du påbörjar din lektion. Efter avslutad lektion går du tillbaka till kassan och meddelar hur du vill göra, om du vill fortsätta eller inte är intresserad. Skulle kassan vara obemannad ger du ditt besked till ridläraren.

Din ”prova-på” – lektion betalar du kontant. Resterande del av ridlektionerna till ridperiodens slut, samt medlemsavgift, faktureras och skickas ut med e-post.

I våra lektionsschema kan du se utbildningsnivåerna på våra grupper. Känner du igen dig där är det bara att ta kontakt med oss och kontrollera om det finns ledig plats i en grupp som passar dig. På ridskolan kan du alltid få hjälp. Kom ut på besök, eller ring 040 – 43 26 08, under våra öppettider, som är: måndag – torsdag 17.00 – 20.00 och lördag 10.00 – 13.00. 
Du kan också ta kontakt med oss via e-post, på: This is a mailto link

När du kommer för att rida, tänk på att...

   komma i god tid, minst en halvtimme innan din lektion börjar. Vi är noga med att hästen tas om hand på rätt sätt, både före, och efter lektionen.

ha på dig ordentliga skor med klack, som inte är för breda över foten.

  vid all ridning på BuRF är hjälm obligatoriskt. Har du ingen egen kan du låna en av oss.

  

Varmt välkommen att höra av dig, för att bli med i vårt glada gäng!

Uppdaterad: 18 AUG 2017 22:40

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

 

Våra sponsorer

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Nordic Sugar - Länk öppnas i nytt fönster

Elgruppen i Lomma - Länk öppnas i nytt fönster

 

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: This is a mailto link

Se all info