Hoppa till sidans innehåll

Boxplats


Boxplats på BuRFPå BuRF finns det 10 boxar till uthyrning.

Boxhyran är fr.o.m 181101: 
3 600 kr/månad för häst
3 400 kr/månad för ponny

I hyran ingår foder, fodringar samt ut- och insläpp alla dagar. Vissa åtagande på helger kan förekomma.

Stallet är nybyggt, ljust och luftigt med ett modernt ventilationssystem och brandlarm. Spolplats finns, både inom- och utomhus.
Boxarna är ca 3x4 meter och har gallerförsedda, öppningsbara fönster. Alla boxar är inredda med vattenkopp, utfällbar krubba, höhäck och på dörren finns täckeshängare.

Som hyresgäst har du tillgång till låst och larmad sadelkammare. För en nyckel till stall, samt larmbricka till sadelkammare, deponerar du 150 kronor. För varje extra nyckel, utöver den första, deponerar du 500 kronor.

Du har också tillgång till ridhus med träningsmaterial och uteridbana, som när den är helt färdigställd, kommer att ha automatisk bevattning samt belysning. Vi har också en park med terränghinder i varierande höjd. Det finns en ridslinga runt vår hagmark samt en längre naturstig anlagd av kommunen. Inte så långt från anläggningen finns beträdor att rida på.

För att få ha din häst inackorderad hos oss, krävs medlemskap i föreningen. På sidan avgifter hittar du aktuella medlemsavgifter. 

Vill du anmäla intresse för en plats gör du det till ridskolan, 040–43 26 08, när kassan är öppen: Måndag – torsdag 17.00 – 20.00, Lördag 10.00 – 13.00.
Kassan/kiosken är en helt ideell arbetsuppgift och det är inte alltid vi har någon som kan ta på sig den. Ring vid nästa öppetdag om ingen svarar när du ringer.

Det går även bra att maila ditt intresse till This is a mailto link

Uppdaterad: 21 SEP 2016 00:26 Skribent: Monica Mårtensson

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

 

 

Våra sponsorer

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Nordic Sugar - Länk öppnas i nytt fönster

Elgruppen i Lomma - Länk öppnas i nytt fönster

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: This is a mailto link

Se all info