Hoppa till sidans innehåll

Vi söker fler medlemmar till US!

28 JAN 2019 16:35
Dags för årsmöte och omorganisering
  • Skapad: 28 JAN 2019 16:35

Mötet är söndagen 24 Februari kl. 15.30 i US-rummet. Fika kommer finnas och bl.a. kommer en ny US-styrelse väljas. Ungdomssektionen är alla medlemmar mellan 0-26 år, vilka även är de som har rösträtt på mötet - men även seniorer är välkomna!

Omorganisering
Inför 2019 kommer vi förändra hur US arbetar. Istället för att all planering och arbete utförs inom US-styrelsen kommer det fördelas i kommittéer. De kommittéer vi kommer ha under 2019 är Socialautskottet (har hand om ex. övernattningar ,stalldagar etc.), Utbildningsutskottet (ansvarar för teorier och dyl.) samt Skötarutskottet (ansvarar för vår skötarverksamhet).

Varje utskott kommer ha en ansvarig och en vice ansvarig som sitter med i US-styrelsen. En kommitté kan bestå av hur många som helst och har ingen åldersgräns. Man kan vara med bara för att se och lära, men det är givetvis även en jättebra inkörsport till om man vill bli mer aktiv i föreningen och lära sig om föreningsarbete. Alla är välkomna - oavsett om man har tid/möjlighet att engagera sig jättemycket eller bara hjälpa till då och då - ju fler vi är desto lättare är det!

Vi hoppas att vi genom detta kommer kunna engagera fler och därmed ha fler och bättre aktiviteter under hela året!
Har du frågor eller vill engagera dig? Tveka inte att kontakta oss på This is a mailto link eller prata med någon av oss i US i stallet!

Skribent: Emma Johannesson
Epost: This is a mailto link

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

 

Våra sponsorer

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Nordic Sugar - Länk öppnas i nytt fönster

Elgruppen i Lomma - Länk öppnas i nytt fönster

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: This is a mailto link

Se all info