Hoppa till sidans innehåll

Skötarverksamheten tar paus

06 AUG 2019 07:40
Hjälp från föräldrar efterlyses.
  • Uppdaterad: 06 AUG 2019 14:19

I samband med att hästarna kommer hem från betet gör föreningens skötarverksamhet uppehåll. Detta med anledning av att det under det senaste året i allt större utsträckning skapat konflikter mellan våra ungdomar, inte skötts fullt ut och inneburit mycket merarbete för vår ungdomsstyrelse.

Förhoppningen är att kunna starta upp det igen, men då i ny och förhoppningsvis bättre organiserad tappning. Under tiden arbetet med att bygga upp ett nytt och bättre system för alla inblandade tar verksamheten paus för att ge arbetsro åt skötaransvariga. För att det sedan ska kunna starta upp igen behövs det mer hjälp från föräldrar till de barn som är intresserade av att sköta. Målet är att det nya systemet ska innebära bättre samarbete och kommunikation mellan såväl US, föräldrar, skötare, personal och styrelse. Under tiden utan ett skötarsystem kan man fortsätta borsta sina favorithästar, men det kommer inte gå att ”paxa” någon häst.

De som är intresserade av att hjälpa till med att hålla skötarverksamheten vid liv kan anmäla sitt intresse till styrelsen på This is a mailto link

Skribent: Styrelsen

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

 

Våra sponsorer

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Nordic Sugar - Länk öppnas i nytt fönster

Elgruppen i Lomma - Länk öppnas i nytt fönster

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: This is a mailto link

Se all info