Hoppa till sidans innehåll

Se hit alla skötare!

08 MAJ 2019 08:28
Vi i US anordnar en skötarträff söndagen den 26 maj kl 12:00 till ca 15:00. Denna är obligatorisk för ALLA skötare, nya som gamla.
  • Skapad: 08 MAJ 2019 08:28

Vi samlas i sadelkammaren. Därefter inleder vi med att gå igenom hur man smörjer hästens utrustning steg för steg och regler kring smörjningen.

Ni kommer på plats få dra lott om vilken hästs utrustning ni ska smörja för att undvika diskussioner. Bråk är långt ifrån okej!

Vi vill sen se hur ni hanterar hästen och även där om ni kan stallreglerna.

Då personalen bett oss att se över våra skötare pga slarv med borstningen så kommer vi ha ett litet test som bevisar att ni kan sköta på rätt vis.

Vi kommer att visa varje steg med vilka borstar man ska använda, vad man har dom till och allmänt vad som gäller vid hantering.

Vilka hästar som ska borstas delar vi ut efter vad vi anser fungerar just då. De som har söndagar som skötdag och är uppskrivna den 26 maj får sin sköthäst att borsta.

Detta är obligatoriskt för dig som skötare och därför jätteviktigt att du dyker upp. Har du förhinder så maila till This is a mailto link. Det går också bra att skriva ett DM på vår instagram @burf.us eller i FB-gruppen. Viktigt att du meddelar oss annars kan ni bli strukna som skötare.

OBS! Föräldrarfritt då vi vill se att ert barn kan sköta självständigt och vi vill inte ha föräldrar som ingriper. Ni får såklart hämta och lämna ert barn men vänligen var inte med under dagen.

Det bjuds på fika efteråt.
Välkomna!


Snabbinfo:

Var träffas vi: Sadelkammaren
När: 12:00 - 15:00
Datum: Söndagen 26/5

Viktigt: Meddela om du inte kan komma!!

Skribent: Saga Norreby

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

 

Våra sponsorer

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Nordic Sugar - Länk öppnas i nytt fönster

Elgruppen i Lomma - Länk öppnas i nytt fönster

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: This is a mailto link

Se all info