Hoppa till sidans innehåll

Äntligen dags för Vi-i-stallet

18 FEB 2019 22:16
Vill du åka och tävla för BuRF?
  • Uppdaterad: 18 FEB 2019 22:16

Vad är Vi i stallet?

Vi-i-stallet är en tävling i teori mellan Sveriges alla ridskolor där deltävlingarna arrangeras av respektive distrikts DUS. BuRF kommer alltså tävla mot ridskolor i Skåne i en deltävling som hålls i maj. Vinnarna av denna vinner inte bara pengar till sin klubb utan får även åka iväg och tävla för Skåne mot ridskolor i Sverige som vunnit i sitt distrikt.

Tävlingen baseras på boken Vi-i-stallet (som bl.a finns att läsa i klubbis) och riktar sig åt barn och ungdomar i åldern 9-14 år. Man tävlar i lag om 3-5 personer och får hjälpas åt under tävlingen - så man behöver inte kunna allt själv! BuRF har varit med två år tidigare och 2018 tog vi till och med bronsmedalj med endast EN (!) fråga från att vinna! Nu tar vi nya krafttag och siktar på att i år igen kunna göra en lika bra tävling, och

Vill du vara med?

BuRFs US kommer hålla i träningar varje lördag fram till tävlingsdagen, söndagen den 19 maj, med start vecka 9 (2/3). Träningarna startar kl.12 och varar i ca. 1,5h.

För att få vara med behöver du vara medlem i BuRF, mellan 9-14 år gammal och tycka det är kul att lära dig en massa. Träningarna kostar ingenting men om man sen vill åka iväg och tävla så delar deltagarna på startavgiften (mellan 50-100kr/person). Lagen under själva tävlingen består av 3-5 personer, BuRF får skicka så många lag man vill så det finns ingen begränsning för hur många som får vara med.

Anmälan görs i kiosken eller mail (This is a mailto link) senast lördag 9/3 (man kan alltså hoppa in fram till andra träningstillfället). Vi hoppas få ihop flera stora lag i år så skynda och anmäl er!


2018-års BuRF-lag med sina bronsmedaljer

VI I STALLET
Läs om tävlingen på Svenska Ridsportförbundets sida

Skribent: Emma Johannesson
Epost: This is a mailto link

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

 

Våra sponsorer

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Nordic Sugar - Länk öppnas i nytt fönster

Elgruppen i Lomma - Länk öppnas i nytt fönster

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: This is a mailto link

Se all info