Hoppa till sidans innehåll

Vi-i-stallet 2018

2018-02-28 01:27
Vill du tävla i teori för BuRF?
  • Uppdaterad: 2018-02-28 01:27

Nu är det återigen för teoritävlingen Vi i stallet där Skånes ridskolor möts och tävlar i teoretisk kunskap. Årets tävling kommer äga rum lördagen den 19 maj och vår förhoppning är att kunna ställa upp med minst ett lag som kan representera BuRF. 

Vill du vara en av de som åker iväg och tävlar? Vill du lära dig en massa ny hästkunskap där mycket är garanterat sådant du inte visste innan? Då är detta något för dig!

Vi i stallet är för alla medlemmar mellan 9-13 år. Man bör ha tagit ryttarmärke 1 (eller högre) då träningarna kommer bygga på den teorin. Vi kommer ha 8 träningstillfällen: varje lördag kl.13.30-ca 15.00 fr.o.m. den 17/3 (med undantag för påskafton den 31/3).

Årets tema för tävlingen är Så funkar hästen och vi kommer gå igenom allt från kroppsdelar, gångarter, instinkter, kroppsspråk, exteriör, anatomi och fysiologi.

Det kostar 150kr/person att vara med, (ev. tillkommer en kostnad på ca 50kr för att vara med i tävlingen). Vi behöver även föräldrar som kan köra oss alla på själva tävlingsdagen till tävlingsstället men mer info om det tar vi när det närmar sig.

Anmälan och betalning görs i kiosken. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Det krävs minst 5 deltagare för att kursen ska kunna starta.
Anmälan öppnar torsdagen den 1/3 och sista anmälningsdag är onsdagen den 14/3.

Har ni frågor kan ni maila oss på This is a mailto link

Välkomna!
//US

Skribent: Emma Johannesson
Epost: This is a mailto link

 

 

Stöd BuRF via

Stöd BuRF - PANTAMERA

 

 

 

Våra sponsorer

CS Dressage - Länk öppnas i nytt fönster

HÖRBY BRUK

Nordsjö

Nordic Sugar - Länk öppnas i nytt fönster

Elgruppen i Lomma - Länk öppnas i nytt fönster

 

Postadress:
Burlövs RF - Ridsport
Helenelunds Gård
23239 Arlöv

Kontakt:
Tel: 040432608
E-post: This is a mailto link

Se all info